Dorcsi,Dorci, Dorka kérdése:
12/L Van egy egypetéjű ikertesóm. ?
Az egyik rokon-ikerpár diákkorában tényleg eljátszotta a "feleltetős" dolgot:) Egyikük reálból volt jobb, a másik humán tárgyakból, éveken át feleltek egymás helyett, most, nagymama-korukban pedig jókat sztorizgatnak róla:)
Kérdező, szerintem ott rontjátok el, hogy csak napi szinten különböztetitek meg egymást a másiktól. A D és K betű és a karkötő csak közelről látszik, és nem is mindig szereti ugyanazt hordani az ember.. valami olyan dologban erősítsétek fel a különbséget, ami minden nap jellemző rátok, és mindig ugyanarra a személyre. A rövid haj/ hosszú haj pl. jó megoldás. Ha az egyikőtök kiengedve hordja a haját (minden nap), a másik összefogva, egy idő után a védjegyetekké válik. Válasszatok színeket és viseljetek eltérő színű ruhákat. Pl. ha egyikőtöknek a meleg, másiknak pedig a hideg színek tetszenek, és csak ezeket hordjátok, akkor erről is rátok fognak ismerni.
2015. febr. 22. 18:27
12/23 A kérdező kommentje:
igen Jól ellátuk a baját :D
utolsó válaszoló : ) köszönjük :) megfogadjuk a tanácsot
Es a frufru nem alna jol valamelyikotoknek? :)
2015. febr. 22. 21:08
14/23 A kérdező kommentje:
21:08 NEM! sajna az nem ...mert hullámos a hajunk, és így nem áll jól,mert begöndörödik! : ) : /
Tényleg csak a hajatokkal, ruhátokkal, ékszerekkel tudtok babrálni. Nekünk a hajunk sokáig egyforma volt, mert mindketten hosszút akartunk, és egyikünk sem áldozta be a fejét, hogy direkt levágassa rövidre :D Ez mondjuk lányoknál érthető, hogy mindketten hosszú hajat akartok, de aztán én tovább növesztettem, kb. hátközépig, a tesóm meg maradt a vállig érőnél. Ez a néhány centi is sokat számít! Aztán a különböző ékszerek is beváltak, más fülbevaló, vagy, int nálatok, nyaklánc. Aztán mondjuk nekünk sokáig egyforma volt az ízlésünk az öltözködés terén, de a színekkel lehet babrálni (pl. egyikőtök fekete csizmát, másikotok barna csizmát hord). Aztán idővel elkezdett az ízlésünk különbözni, ami az öltözködést illeti, így könnyebb volt, ő inkább sportosan öltözködött, én pedig nőiesen.
2015. febr. 22. 22:25
16/23 A kérdező kommentje:
22:25 hát igen : )) köszönöm a segítséget! Csak nekünk még kb. egyforma az ízlésünk,,, de mi úgy szoktuk hogy pl. van egy pólónk és az enyém mondjuk szürke az övé meg fekete... vagy az én trikóm rózsaszín az övé meg kék, vagy a kabát színünk... vagy amit te is említettél a csizma... bár a gatyánk naggyából egyformák
Ha legközelebb vásároltok, vagy anyukátok vásárol nektek, akkor figyeljetek rá, és őt is kérjétek meg, hogy két különböző színű ruhát vegyen nektek. Válasszatok egy-egy színt, ami tetszik, és legyen az a védjegyetek. Lassan az összes ruhátok lecserélődik, nem lesz nehéz. :) Pólók, kabátok, sapkák, kesztyűk esetében ez jó lesz. Farmert nyilván hordhattok egyformát.
Jó még a frizura is, amit javasoltak, rövid.hosszú, vagy lófarok-kiengedett, vagy konty-két oldat fonott...
Más fülbevaló hordása, ha amúgy látszódik a hajviseletetektől.
Más iskolába mentek. :)
2015. febr. 23. 14:41
18/23 A kérdező kommentje:
14:41 igen ezen mi is gondolkodtunk hogy választunk egy színt és az lesz a védjegyünk... és ki is próbáltuk de egy idő után unalmas volt mindig ugyanaz a szín... az meg hogy más suliba mennénk...azt nem szeretnénk annyira azért nincs egymással bajunk szerencsére! : )) szeretünk együtt tanulni, és még mindig! : )) de azért köszi :))
Ékszerekkel lehetne még babrálni. Mindketten választhatnátok két eltérő színű fülbevalót (pl. egyik arany másik ezüst) ami egyszerű formájú, sok ruhához megy és akkor mindig azt hordani.
2015. febr. 23. 14:56
20/23 A kérdező kommentje:
14:56 hmm... köszi ez jó ötlet! Megfogadjuk :)) köszi
Kapcsolódó kérdések: