Valaki ismer egypetéjű ikerpárokat itt? Esetleg szülők?
Sziasztok! Arra lennék kíváncsi, hogy ti mennyire látjátok "bennük" a hasonlóságot(belsőre értem)? Mármint tényleg igaz, hogy az egyik iker dominánsabb szokott lenni, mint a másik? Viselkedésileg az egyik lehet visszahúzódóbb a másik pedig nyitottabb?
Előre is köszi a válaszokat!
Nekem van ikertesóm, igaz kétpetéjűek vagyunk, de mindegyiknél ugyan úgy igaz, hogy egyik fél dominánsabb, mint a másik, hisz már a méhben "küzdeni kell" az életben maradásért. Nálunk így 19-20 as éveinre kialakult, hogy egyikőnk sem nyitottabb/zárkózottabb a másik. Ha az egyikőnk kezdeményez egy beszélgetést a másik csöndben marad és fordítva.
20/L
Az unokatesóim (habár egy neműek) két petéjű ikrek, sem külsőleg, sem tulajdonságaiban nem hasonlítanak egymásra.
Van egy egypetéjű ikerpár ismerősöm a községben ahol lakunk, ők egyformán néznek ki és a természetük is egyforma.
Szerintem az egypetéjűeknél is úgy van, hogy van akikre igaz, van akikre nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!