Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Szerintetek ténleg magasak az...

Szerintetek ténleg magasak az elvárásaim?

Figyelt kérdés

A húgomról van szó aki 10 éves. Szeretem meg minden de ahogy nőtt úgy lustult. Hazajön a suliból átöltözik a cuccait a ház 4 égtájában lehet megtalálni. Közös szobánk van amiben állandóan én rakok rendet. Ez eddig nem is volt baj mert elnéztem neki hogy kicsi lány meg minden de szerintem ez már sok. Ha például egy játéka lent van a földön és ő egész máshol játszik szólok neki hogy a földön van a játékod mire ő -Tudom... Úgy érzem sokszor hogy a csicskája,szolgája vagyok...

Mostanában azon gondolkodom hogy én várok túl sokat tőle? És minden 10 éves így viselkedik? Vagy jogosan vagyok kiakadva rá?

15/L

2015. febr. 19. 19:00
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Nézd csak, mit találtam! :) Mondjuk nem tudom a szoba elrendezését, ajtó-ablak hol van, mekkora a szoba, de esetleg, ha szerencsétek van, akkor hasznos lehet:

[link]

[link]

[link]

[link]

Keresgéljetek közösen a szüleiddel. :) Biztosan találtok valami megoldást, ami olcsó, és megvalósítható. :)

2015. febr. 21. 12:33
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem mgasak az elvárásaid... az a baj, hogy nem neked kellett volna és nem ost rendre tanítani a húgodat... én emlékszem kiskoromból addig nem jöhettünk ki a szobából míg nem volt rend (a játékok a polcon és nem a földön) és ezt nem a nővérem "követelte meg" hanem édesanyám! Bár nincs túl jó kapcsolatom mostanra sem a nővéremmel ez abból is fakad, hogy nagyon nem egy séma szerint voltunk nevelve. Ezel csak azt akartam mondani, hogy további életetekre/kapcsolatotokra is lehet kihatással egy egy ilyen belső feszkó, szóval szerintem ne hagyd hogy eluralkodjon ez benned! Prőbáljátok megbeszélni (10 éves bitosan felfogja, de nagy már ahhoz, hogy az irányítást szó nélkül elfogadja) és ha nem megy akkor kérj szülői segítséget ha leterhelés ha nem! Üdv, egy hugi :D
2015. febr. 28. 16:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!