Elképesztően idegesítő és elviselhetetlen a húgom! Mit tegyek, hogy megtanulja ki a főnök?
Folyamatosan parancsokat oszt. Úgy csinál mintha nekem tisztelnem kéne őt. Megjegyzéseket tesz rám. Olyan szavakat is használ aminek a jelentésével sincs tisztában. Egyszerűen elviselhetetlen, idegesítő, kis szemétláda ...alig várom, hogy éretségi után elhúzzak egyetemre és többet az életbe ne kelljen látnom...
L15 (húgom 13)
Köszönöm a választ utolsò :)
pont ez van, hogy én soha nem erőszakkal oldom meg a dolgot ..hanem inkább hagyom magam, de az utóbbi időben már tényleg az idegeimen táncol :(
DRÁGA TESTVÉREM NEKED PEDIG AZT SZERETNÉM MONDANI, HOGY ELŐSZÖR TANULJ MEG ÍRNI, AZTÁN KOMMENTÁLJ :"D
#16 köszi :))
Tényleg a tesóm írt, mert eljutott hozzá a hír ...közös ismerőseinken keresztül, hogy itt én írtam egy vele kapcsolatos kérdést :D
És ő tényleg ilyen legalább be is mutatkozott ...így legalább jobban megértitek a helyzetet :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!