Elképesztően idegesítő és elviselhetetlen a húgom! Mit tegyek, hogy megtanulja ki a főnök?
Folyamatosan parancsokat oszt. Úgy csinál mintha nekem tisztelnem kéne őt. Megjegyzéseket tesz rám. Olyan szavakat is használ aminek a jelentésével sincs tisztában. Egyszerűen elviselhetetlen, idegesítő, kis szemétláda ...alig várom, hogy éretségi után elhúzzak egyetemre és többet az életbe ne kelljen látnom...
L15 (húgom 13)
lehet h csak téged utánozz???
és nem te nem lehetsz főnök nem az a dolgod!
helyette inkább törődj vele mert lehet h ezzel akarja elérni h figyelj rá !
Szia!
Velem is hasonló a helyzet,azzal a különbséggel, hogy én nem utálom az öcsémet. Én fiú vagyok,és hat év van köztünk.
Nekem is folyamatosan parancsolgat, beszólogat, és nem tisztel engem.
Ő sokkal jobb helyzetben van mint én, jár sportolni, az ország egyik legjobb középiskolájába jár, tehát mintagyerek, "mindenki" szereti.
Neki jóval előbb volt kapcsolata mint nekem,előbb csókolózott mint én, és ne tudjátok meg hogy ez milyen rossz érzés.
Fél nyolcra ér haza minden nap, tehát nem sokat találkozok vele.
De hát kamaszodik. Én is voltam kamasz,tudom milyen voltam, elviselhetetlen,zárkózott stb.
Én azt szoktam csinálni, hogyha valami idegesítő megjegyzést tesz, akkor nem szólok neki semmit, mintha nem is hallanám amit mond, és akkor el szokott gondolkodni,hogy ez neki most tényleg jó e amit csinál.
Amikor kisebb volt,nagyon jól megvoltunk, egész nap együtt voltunk,játszottunk,beszélgettünk, de kezdünk elkülönülni egymástól.
Ne utáld a testvéredet, kamaszodik, és ezért viselkedik így. Próbáld nem fölvenni amit mond, jobban kijönni vele, többet beszélgetni.
Köszönöm a válaszokat :))
Kedves utolsó...imádom az olyan embereket, akik egy kérdésre nem segítő választ adnak , hanem belekötnek a kérdezőbe :D
Szerintem nem velem van a probléma ebben az esetben :D
Sziasztok én vagyok az a kedves hug!
Aki azt irta hogy pofozzon meg hat felvilágosítom hogy nem tud mert én vagyok az erősebb és csak azt kapja vissza amit velem csinál probál uralkodni felettem csak nem nagyon sikerül neki! Kedves hatodik válaszoló igazad van ,hát kedves testvérem dugd a fejed jeges vízbe!Amit csinálsz abbol csak rosszul fogsz kijönni és ha mégegyszer ilyet írsz rólam AGYONVE*LEK!!!
te jó ég,ez rosszabb mint valami spanyol szappanopera :D
különben a pofon semmit se old meg, ha csak nem azt akarod hogy féljen tőled és még messzebb üldözd magadtól.. hát csináld. az ha a szemébe nevetsz, mutatod hogy nem bír felbosszantani és nem foglalkozol vele, hamar abba fogja hagyni. ha vissza emlékszel mit csináltak alsóban a fiúk mikor piszkáltak egyből megérted mire gondolok. ne foglalkozz le és hamarosan abba hagyja. tapasztalatból írom ;) az erőszak nem megoldás! aki pofonba látja a megoldást arról inkább nem is írok semmit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!