Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Utánzó a húgom (? )

Utánzó a húgom (? )

Figyelt kérdés
annyira idegesít mar a húgom .. En 18 /L vagyok o 12 . 5 éve lovagolok de most volt egy nagyobb esesem es kórházba kerültem , o ket éve kezdett el lovagolni azért mert en ezt csinálom es azóta en nem járok o meg igen es ez annyira zavar .. En kezdtem el es o fejezi be ?
2015. jan. 4. 09:22
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Es az is zavar hogy a szüleim szerint at kene adnom ezt a hobbit a húgomnak. Olyan érzés mintha az eses óta azt hinnék hogy rossz Lovas vagyok ..
2015. jan. 4. 10:20
 12/22 anonim ***** válasza:

Hát akkor meg is van a bibi. :)

Ne kövesd el azt a hibát amit a szüleid!

Szerintem érdemes beszélni a szüleiddel is, az érzéseidről. Te mit gondolsz erről és ez neked rosszul esik. Nekem is rosszul esne ilyen. :)

Lehet nem megbántani akarnak, csak rettenetesen féltenek és ezért akarnak a veszélyforrástól távol tartani. Nem kötötték az orrodra miért mondják azt amit, milyen indíttatásból, ezért kéne velük beszélni erről.

A húgodal is és magaddal is jót akarsz tenni, akkor te mint nővér megosztod a tapasztalataid. Pl a mostani lelki állapotod és helyzeted. Beszélsz neki az esésről, a féltékenységről... hogy okuljon belőle. Őt is érheti baleset... De mindenesetre megértőbb is lesz veled.

És talán a szüleid is rájönnek, hogy nem ezt kellett volna mondani neked, ha meg akarnak óvni :)

2015. jan. 4. 10:37
 13/22 A kérdező kommentje:
Pont ma mondtam el anyának ezt es erre o azt mondta hogy vele tok ugyanez volt a húgával es hogy milyen nagylelkű az aki belátja hogy valami nem megy neki es hagyja hogy a másiké legyen ...
2015. jan. 4. 11:02
 14/22 A kérdező kommentje:
Es ez annyira bánt mert nem hiszi hogy menne nekem pedig menne bár nem vagyok egy kemény kezű Lovas de viszont a lovakat inkább kedvesen kozelitem meg es szeretem őket . Azt szeretnem hogy bízzanak meg bennem a lovak nem irányítani akarom őket .
2015. jan. 4. 11:04
 15/22 anonim ***** válasza:

Mondjuk én nem értem azt, hogy miért kell neked lemondani bármiről is, csak 1 ló van, amin ülhettek vagy mi?

Nem engedheti meg a család csak 1 gyerek lovagoltatását?

Itt lemondásról és átadásról tök fölösleges beszélni, ha nincs korlátozó körülmény.

Szóval megint beszélni kéne anyuddal, hogy Neked ez rosszul esik, hogy nem bíznak benned és képességeidben, ami megvan. És ha szeretnek akkor támogassanak, mert így csak árkot ásnak az önbizalmadba, ami nagyon káros lehet, mert ha elveszted magadban a hited, akkor élet egyéb területén is vissza fogja majd a képességeid.

2015. jan. 4. 11:09
 16/22 A kérdező kommentje:
Eddig se volt önbizalmam :D .. Úgyhogy nem volt mit elvenniuk ezzel.
2015. jan. 4. 11:14
 17/22 anonim ***** válasza:

Az szomorú :(

Sajnos nélküle nem mész messzire.

2015. jan. 4. 11:16
 18/22 anonim ***** válasza:

Először nagyon önzőnek és gyerekesnek tűntél a kérdésed alapján, de ahogy olvastam a hozzászólásaidat, megváltozott a véleményem. Ne a húgodra haragudj, ő egy kislány, nem tehet semmiről. A szüleid azok, akik nagyon rosszul kezelik ezt a helyzetet, és akaratlanul is szítják a feszültséget köztetek. Nem értem hogy miért kellene "átadnod" ezt a húgodnak. Még ha ő egy őstehetség lenne, te pedig tényleg bénácska (ezzel nem azt mondom, hogy így is van, ne érts félre) akkor is űzhetnéd azt a hobbit, amit szeretsz, nem kellene feladnod.

Remélem meggyógyulsz és minél hamarabb nyeregbe ülhetsz!

2015. jan. 4. 11:27
 19/22 anonim ***** válasza:
Te a húgodra vetíted ki a problémáidat és ez nem jó. Az "át kéne adni dolog" meg jó nagy hülyeség. Más is sérült már meg. Tanul belőle és megy tovább az élet. Ha esetleg egy autó ütött volna el, akkor többet nem mennél az utcára?
2015. jan. 4. 11:27
 20/22 A kérdező kommentje:
Soha nem is akartam feladni :) tavasztól azt hiszem ujra belevagok de lassabban fogok haladni nem kapkodom el es akkor talán sikerül. Mert oktatónak akartam menni gimi utan de ez az eses annyira megrenitett hogy azt se tudom mar mit csináljak suli utan :( . De talán tenyésztőnek megyek vagy ha sikerül ujra bele jönnöm akkor tényleg oktató leszek. A hugomra meg igazából nem is haragszom ..:) látom hogy o is imádja a lovakat.
2015. jan. 4. 11:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!