Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Utánzó a húgom (? )

Utánzó a húgom (? )

Figyelt kérdés
annyira idegesít mar a húgom .. En 18 /L vagyok o 12 . 5 éve lovagolok de most volt egy nagyobb esesem es kórházba kerültem , o ket éve kezdett el lovagolni azért mert en ezt csinálom es azóta en nem járok o meg igen es ez annyira zavar .. En kezdtem el es o fejezi be ?
2015. jan. 4. 09:22
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
Áldás egy ilyen testvér, amilyen te vagy! De csak akkor, ha legalább Ausztráliáig meg sem áll. Szégyelld magad!
2015. jan. 4. 09:24
 2/22 A kérdező kommentje:
En választ kertem nem kioktatást .
2015. jan. 4. 09:30
 3/22 anonim ***** válasza:
100%

Az fel sem merült benned, hogy nem egy majommal élsz, hanem büszke rád a tesóm, és szeretne a nyomodba lépni, mert PÉLDAKÉP lettél számára?

Te csak egyedi dolgokat csinálsz, vagy te is "utánzó" vagy?

2015. jan. 4. 09:38
 4/22 anonim ***** válasza:
100%
Válaszolni akartam, de amilyen arrogáns kommentet írtál nem érdemelsz még említést sem.
2015. jan. 4. 09:46
 5/22 A kérdező kommentje:
De most hogy mar nem en lovagolok akkor mar nem o néz fel rám ...
2015. jan. 4. 09:52
 6/22 A kérdező kommentje:
Hanem mindenki azt hiszi hogy en egy béna Lovas vagyok amiért leestem .
2015. jan. 4. 09:53
 7/22 anonim ***** válasza:
100%

Te is legalább annyira gyerek vagy, mint ő. Lemondasz arról, amit szeretsz, hogy nehogy együtt csináljatok valamit.

Ha utánozna, akkor ő is abbahagyta volna a lovaglást, ahogy te. Nem tette, ezek szerint nem csak miattad kezdett lovagolni, hanem azért, mert tényleg szereti.

2015. jan. 4. 09:57
 8/22 A kérdező kommentje:
Nem mondok le róla csak nem lovagolhatok mert a gerincem sérült es idáig amíg együtt mentünk élveztem is de most hogy egy ideig nem csinálhatom azt amit szeretek eléggé szar érzés .
2015. jan. 4. 10:01
 9/22 anonim ***** válasza:

Igen, most a lelki sérelmedet a húgodon próbálod meg élezni. AMi nem szép dolog.

Tudom, hogy ez keserű érzés, de ne bántsd ezért a húgod, inkább légy rá büszke.

A legjobbakkal, sőt díjugratókkal is megesett, hogy leestek a lóról, nem te vagy az első de még az utolsó sem.

Az viszont segíthet neked, ha mondjuk beszélsz a keserűségedről a húgodnak. Könnyebb lesz utána.

Szerintem te is tudod belül, hogy a vádad gyerekes is kicsinyes is, és a jelen lelki állapotod mondatja veled.

Inkább beszélgess valakivel erről, hogy könnyebben elenged ezt az érzést. Nemcsak a gerinced, de lekeled is sérült abban a balesetben.

2015. jan. 4. 10:09
 10/22 A kérdező kommentje:
Igazad lehet .. Nem is emlékszem az esésre egyébként . Rögtön vissza ültem viszont azt se tudtam hol vagyok es mi történt ezért vittek is azonnal a kórházba . Talán tényleg csak ez a baj hogy egyszerűen nem akarom elviselni hogy ennyire béna vagyok hogy meg vágtatni sem tudok megtanulni pedig annyira szeretnék .
2015. jan. 4. 10:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!