Megcsókolt a kisöcsém?
Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok és ma reggel ahogy játszottam az öcsikémmel szájon csókolt.Ezt mire véljem?Azért csinálja mert még kicsi?6 éves..2014. dec. 29. 11:08
11/15 A kérdező kommentje:
Megnyugodtam köszi :) gondoltam hogy nincs szexuális jellege jól is néznénk ki csak váratlanul ért
2014. dec. 29. 11:39
12/15 anonim válasza:
A kisfiam, igaz csak 3 éves, de ő is szokta közölni, hogy anya csókolózni akarok. Olyankor azt szoktam neki mondani, hogy az arcomra kérem a csókot, majd a feleségednek adhatod a szájára is :). Ezzel el is van rendezve a dolog, sztem ha egyáltalán lesz legközelebb, akkor vmi hasonlóval leszerelheted.
13/15 anonim válasza:
Szerintem látta szüleidtől, meg tv ben, h aki nagyon szeret valakit, akkr ilyen puszit ad. Csak azt akarta mutatni, h ő is nagyon szeret téged! :-)
Mondd meg neki mosolyodva, h te inkább a pofidra szereted a csókot, oda adja legközelebb :-)
14/15 anonim válasza:
Majdnem 2 éves kis tesóm, aki fiú és én is fiú vagyok, adott már szájra puszit, összevissza puszilozik, ő se tudja, hogy hova adja, adná. Nem kell túl ragozni a témát, tiszta szeretet és egy véletlen puszi, rossz helyre. :))
15/15 anonim válasza:
Ez azért van mert sok szülő úgy neveli a gyereket hogy szájra puszi. Nem kellene. Gyerek még. Nyilván anyukátokat szájra puszilgatja és ezt szokta meg. Engem is akart szájba puszilni tesóm gyereke de nem hagytam. Szokja meg hogy arcra puszi van. 5 éves de tesóm mai napig szájon puszilja néha amit én nem díjazok. Szeresse az ő gyereke de nem kell szájra puszi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!