Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Miért "fogdos" mostanában az...

Miért "fogdos" mostanában az kisöcsém?

Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok és az öcsém pedig 3 éves.Mostanság az a mániája hogyha az ölembe van elkezdi tapicskolni a cicijeim.Vagy a másik eset amikor húzza a hajamat de olyan szinten hogy ki szaggat pár hajszálat.Ha rávágok a kis kezére meg majdhogynem vissza üt, bele nyúl a számba vagy a szemembe egyszerűen nem bírok vele.Múltkor takarítottam és ugye térdeltem erre bele markolt a fenekembe.Nem tulajdonítottam neki nagyobb jelentőséget de nem hagyott békén ameddig az ölembe nem vettem.Normális hogy ilyeneket csinál?Szerintetek felfogja hogy ez nekem rossz?Anyával és a húgommal nem csinál ilyet.Lehet valami köze ahhoz hogy egyszer velem fürdött?

2014. dec. 17. 17:55
 1/4 anonim ***** válasza:
34%

"az öcsém pedig 3 éves.Mostanság az a mániája hogyha az ölembe van elkezdi tapicskolni a cicijeim"

Lehet, hogy csak éhes volt!

:)

2014. dec. 17. 18:00
 2/4 anonim ***** válasza:
79%
Ebben a korban még nem kell aggódni. Nem annyira a cicik érdeklik mind inkább a kontakt veled. Lehet hogy ellenkezni akar, lehet hogy keresi a határait, lehet hogy csak kiváncsi hogy milyen a fogás rajtad. De ezt még olyan mint amikor egy kutyust vagy cicát tapogatnak végig.
2014. dec. 17. 18:05
 3/4 anonim válasza:
58%
Ne aggódj mi 5-en vagyunk tesók.A legkissebb 4eves fiú. Nálunk is turkal mindenkinek a seggebe.Ra kell szolni, ha racsapsz a kezere biztos visszaut (saját tapasztalat).Gyakran harapnak, csipnek, karmolnak.A szemedre vigyázz!(bocs az ekezetekekezetek telorol írok.)
2014. dec. 17. 18:14
 4/4 anonim ***** válasza:
55%

Szerintem most kezdi felfogni, miben különböznek a lányok meg a fiúk, meg a nagylányok...

Ne alkalmazz erőszakot, mert csak rosszabb lesz. Mondd neki, hogy ne húzza a hajad, mert az neked fáj és szomorú leszel.

Majd kinövi.

2014. dec. 17. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!