Milyen lehetőségeim vannak? Félek, hoyg a tanulmányaimra fog rámenni ez az egész.
Nem is tudom már hol kezdjem. Annyit írok,hogy nővérem a halálos ellenségem. Mindketten még otthon lakunk. Én 27 ő 31 éves. Egy szobába alszok vele , 1 méterre van tőlem, az aki mindenbe megakadályoz engem. Idegileg kikészített, és már a tanulmányaimra megy rá ez az egész. Már csak 1 évem lenne hátra...félek abba kell hagynom az egészet ő miatta.
Mennyek el inkább dolgozni és haggyam abba az egyetemet ?
Apám is ellenségem, elmondhatom hogy ez a 2 ember tönkre tett engem. Anyám me elnézi csak ezt. Ne mcsinál semmit.
Nao mint nap veszekedések vannak itthon és nem tudok mit tenni. Nekem arra kellene koncentrálnom hoyg végezzek, lehetőleg minél jobb eredménnyel, de így nem tudok.
Sehova nem tudok menni, nagyszülőkhöz se. Összevagyok zárva azzal a 2 emberrel aki tönkre tesz. Mit tudok csinálni ?
Mást nem tudok mint, hogy abba hagyom a tanulást diploma előtt és elmegyek dolgozni. Ez lenne a megoldás ?
27/F
27 évesen nincs saját kereseted, de ettől függetlenül gondolom kapsz kaját, van fedél a fejed felett, van áram stb. Akkor igen, rád keresnek, mások tartanak el. Én 27 évesen szégyelném magam, ha csak otthon lébecolnék és másra fognák, hogy nem tudok tanulni.
Ha meg ilyen drága mégis hol laksz? Vagy a Cambridge kollégiumába akarsz jelenkezni? Miért nem mész át akkor Mo-ra tanulni?
szörnyű ez az egész. Nem elég a sok nehézség, de még itthon sincs nyugtom. hát nem is tudom mi lesz már...
Az nagy kár, hogy senkihez nem tudok odamenni, ha a mamámhoz odatudnék...meglenne oldva sok minden, de nem. Az is 1 sztorit megérne miért nem...
azon vagyok,hogy visszajöjjek.
Ha itthon nyugodt körülméynek lennének, nem hátráltatna ez a 2 ember , nyugi bele már rég végeztem volna.
Ez van , így jártam. Ne mtudok elmenni hazulról, csak úgy ha megint halasztanák, elmennék dolgozni.
Mert nővérem ne mfog elmenni otthonról.
Milyen lehetőségei mvannak ? írjatok mti csináljak ?
sosem értettem az ilyen kérdezőket, akik idepötyögnek nekünk egy full hiányos kérdést, tele logikai bukfencekkel, de a részleteket nem hajlandók leírni, utána meg még mi vagyunk a szemetek, hogy az átlagos élethelyzetbe behelyezve válaszolunk.
komolyan érdekel, mi volt az az 5 év, amikor se suliba nem tudtál járni, se dolgozni? beteg voltál? ki gondozott, nem apukád és a tesód? hogyha nincs jövedelmed és a munka lehetősége is csak távoli homályként lebeg előtted, hogy tudnál elmenni 30-50ezres koliba? hogyha 30-50ezres kolit ki tudnál fizetni, miért nem jössz haza ingyenesen tanulni és olcsón lakni? halál komolyan mondom, ha ezekre értelmesen válaszolsz, szerintem csomó normális választ kaphatnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!