Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Milyen lehetőségeim vannak?...

Milyen lehetőségeim vannak? Félek, hoyg a tanulmányaimra fog rámenni ez az egész.

Figyelt kérdés

Nem is tudom már hol kezdjem. Annyit írok,hogy nővérem a halálos ellenségem. Mindketten még otthon lakunk. Én 27 ő 31 éves. Egy szobába alszok vele , 1 méterre van tőlem, az aki mindenbe megakadályoz engem. Idegileg kikészített, és már a tanulmányaimra megy rá ez az egész. Már csak 1 évem lenne hátra...félek abba kell hagynom az egészet ő miatta.

Mennyek el inkább dolgozni és haggyam abba az egyetemet ?

Apám is ellenségem, elmondhatom hogy ez a 2 ember tönkre tett engem. Anyám me elnézi csak ezt. Ne mcsinál semmit.

Nao mint nap veszekedések vannak itthon és nem tudok mit tenni. Nekem arra kellene koncentrálnom hoyg végezzek, lehetőleg minél jobb eredménnyel, de így nem tudok.

Sehova nem tudok menni, nagyszülőkhöz se. Összevagyok zárva azzal a 2 emberrel aki tönkre tesz. Mit tudok csinálni ?

Mást nem tudok mint, hogy abba hagyom a tanulást diploma előtt és elmegyek dolgozni. Ez lenne a megoldás ?

27/F

2014. nov. 16. 14:56
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:

ezt nehéz elmagyarázni ,de az igen is előfordulhat, hogy az egyik testvér féltékeny, irigy a másikra, és megpróbálja gátólni, hogy az elérje célját. Nálam ez volt.

Akár, hoyg nem válaszolsz privátba mert leírnám az egészet. Itt biztos törőlnék.

2014. nov. 16. 16:03
 12/30 anonim ***** válasza:

hogy a jó édes istenbe lehet az, hogy 27 évesen még az utolsó éves taposod az egyetemen? barátom orvosis, és úgy, hogy az elején csúszott egy évet, így is végezni fog 25 éves korára (18+6+1), bár még ezt is szörnyű kimondani.

mivel nem vagy hajlandó leírni a full sztorit, nem vagyunk tisztában a háttérrel, de azt azért ugye vágod, hogy azt a két embert ócsárolod itt folyamatosan, akik felnőtt ember létedre eltartanak? mellesleg suli mellett is lehet dolgozni, párom a fent említett egyetem mellett havi 80-90 ezret hoz haza diákmelóból, emellé havi 40-et teszek. és 20-22 évesek vagyunk, nem 27! komolyan, tényleg nem szégyelled magad?

2014. nov. 16. 16:23
 13/30 anonim ***** válasza:

Mi a franc lenne 100 ezer egy kolin? Na de most komolyan, főleg mikor a legtöbb egyetemnek nem is 1 kolija van, hanem 3-4, különböző árakkal. Ha meg olyan húú de drága a koli miért nem mész albérletbe? Szoktak keresni egyetemisták lakótársat, az olcsóbb lenne.

Meg mi ez, hogy már 1 milliót felvettél, hogy koleszba lehess? Most akkor a koleszra vettél fel, ennyit, vagy a tandíjra vagy mi? Egyszerűen ennek semmi értelme, ahogy írtad. Ha más nincs menj levelezőre vagy passziválj egy félévet és dolgozz teljes munkaidőben. De ezzeé a nyavajgással semmire nem mész. Ha arra nem vagy 27 évesen képes, hogy tegyél valamit minek a diplomár erőltetni? Hogy akkor meg panaszkodj, hogy senki se akar alkalmazni XY kitalált ok miatt? De ha meg az 1 milliót a suliba ölted bele minek akarod most meg abbahagyni. Tanultam pszichológiát, lényegében saját magadat gátlod csak, hogyha nem sikerül majd valami akkor ne az legyen, hogy a te hibád miatt alakult úgy valami ahogy, hanem hogy a környzeted, körülmények hibája. te tökéletes vagy, mindent tudsz, mindenhez értesz, csak azok a fránya körülmények...

Nem hiszem el, hogy 27 évesen ilyen töketlen vagy.

2014. nov. 16. 16:24
 14/30 anonim ***** válasza:
Na, kicsit megnéztem, a legdrágább pesti koleszok is 25-30 ezer körül vannak havonta, de itt kb. 2-3 ember van együtt nekik saját kis konyha, fürdő, wifi, kondi stb. "Luxuskoli", ami meg 40 ezer/hó. Vidéken még olcsóbbak is vannak.
2014. nov. 16. 16:29
 15/30 anonim ***** válasza:

figyelj gondolom csúsztál is az egyetemen, legalább dolgoztál volna mellette. havi 15ezerért lehet már szobát bérelni egyetemistákkal.

megértem, hogy egy szobában vagy a testvéreddel, emiatt sok a konfliktus. nálunk is ez volt, bár mi nem ennyi idősök voltunk.

júniusban végzel? ha igen, akkor bírd ki addig otthon.

ha később, akkor meg próbálj alkalmi munkát keresni, havi pár napra. és bérelj szobát. bár érdekesnek tartom a havi 100ezres kolit. ennyiből kijön egy tisztességes albi, rezsivel.

ne másokat hibáztass, ha tudtad volna a vizsgaanyagot, attól még átmentél volna. valld be hogy nem azon múlott ,hogy zörgött éjszaka..

de nagyon gyerekes is az írásod.

komolyan költözz el és önállósodj amint tudsz.

2014. nov. 16. 16:32
 16/30 anonim ***** válasza:
Még soha nem tettem helyesírásra vonatkozó kommentet, de most fogok. Már ne haragudj, de nem tudom elhinni, hogy valaki egyetemista, és a MENJEK szót "nny" -el írja, a HAGYJAM szót pedig "ggy"-vel. Mert ezzel nem lehet átmenni a magyar érettségin (sem). És azért sajnos nem tudom elhinni, hogy ez egy valós kérdés.
2014. nov. 16. 19:46
 17/30 anonim ***** válasza:
én csak kíváncsi vagyok, hogy eddig miért csináltál? hány éves ez a képzés vagy mi ez? ha meg nem 18-19 évesen kezdted az egyetemet akkor mikor? és akkor miért nem dolgoztál?
2014. nov. 16. 20:02
 18/30 A kérdező kommentje:

óóó ha 30 vagy skár 50 ezer lenne a kolesz már rég elhóztam volna itthonról. Sajnos 100 ezer. Mivel nem Magyarország.

Sajnos rengeteget kellett vmiért mindig halasztanom. Legalább 5 évet !

Mindig mást okolok ? hát...külső szemmel lehet ez jön le.

de csak én tudom mi van itthon. Milyen emberekkel élek együtt. Rám keres ez a 2 ember ? hát nem.

2014. nov. 16. 20:09
 19/30 anonim ***** válasza:
5 év alatt kijönne majdnem 2 BA diploma... miért kellett ilyen sokat halasztanod?
2014. nov. 16. 20:18
 20/30 A kérdező kommentje:
igen, ki jött volna 2 is.
2014. nov. 16. 20:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!