Testvéremnek vagy nekem volt igazam? 14/L
Egyikőtöknek sincs igaza. Se neked, se a bátyádnak, se anyukádnak.
1. szemétség cikis sztorikat mesélni
2. a bátyádnak akkor kellett volna valamit csinálni, amikor meséltél (kiküldeni, kizárni a szobájából stb.)
3. k#rvára nem felnőttes dolog megverni valakit, mert te nem tudtad kezelni a helyzetet. Te egy 14 éves kislány vagy, nem volt szép dolog, de a bátyád Elvileg már felnőtt ember, legyen már kicsit több esze mint neked. Mert nincs
4. Hideg vizesről szintén ez a véleményem. Ha én lennék a bátyád barátnője (korban közel állók bátyádhoz) én cikibbnek tartanám ezt a műsorát veled, mint bármilyen régi ciki sztorit. + nem volt szép dolog tőled sem, hogy azt mondtad, beköpöd anyádnak
5. Anyukátok szerintem hülyén reagálta le, én elbeszélgetnek a helyébe mind a kettőtökkel, de én a bátyád viselkedését jobban furcsállom plusz ez a szemet szemért cucc nem egy jó dolog.
Csúnya dolgot csináltál, ez tény, de hogy a testvérem pofon vágjon...az azért picit túlzás.
Szóval anyukád helyében én mindkettőtöket elláttalak volna.
14 év alatt nem tanultad még meg hogy egy báttyot nem ajánlott provokálni? Te jó ég
Egyébként te kezdted magadra vess egy anya meg nem fog belelátni hogy mi történt mert a gyerekek erősen ferdítenek az ilyen helyzetekben óó ha én most elkezdenék mesélni....
Ha nem cikizted volna nem lett volna bajod ha nem beszélsz vissza még akkor sem két helyen is elszúrtad a dolgot. Én mindkettőtöket megbüntettelek volna
Miért meséltél róla cikis dolgokat? Mi volt ezzel a célod?
Te kezdted ezt az egészet, megérdemelted. Te mit szólnál hozzá, ha a bátyád az osztálytársaidnak, vagy a barátaidnak mesélne cikis, égő sztorikat rólad? Te mennyire díjaznád? Vagy ha a babakori meztelen képeidet elküldözgetné pár embernek.
Megérdemelnéd, hogy ha majd idősebb leszel, és hazahozod a barátodat, akkor majd a bátyád is nekiáll cikis sztorikat mesélni rólad.
megszopattad, magadra vess!
én ezért sörösüveggel vertelek volna!
Mások megalázása, megszégyenítése egyáltalán nem becsülendő dolog, a testvérednek volt igaza. Lehűtött, majd te be is árultad anyukádnak, akinek volt esze, és téged büntetett meg.
Ebből csak az látszik, hogy neked nagy élvezetet okoz keresztbe tenni a bátyádnak. Bár nem értem, neked ez ugyan miért jó, de vigyázz, nehogy később fordítva süljön el a dolog, és majd a bátyád rendesen eláztat téged a fiúd előtt.
Keress más "elfoglaltságot", hagyd békén a bátyádat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!