A bátyámat, hogyan lehetne megfékezni?
A bátyám elég agresszív amióta szakított a barátnőjével.
Ez főként abban mutatkozik meg, hogyha lát egy párt az utcán akkor beleköt a pár férfi tagjába volt, hogy a földre is küldte, megverte.
Néha nekem és a barátomnak is beszólogat de az én barátomat nem bántja, mert a haverja.
Mondd meg a bátyádnak, hogy nézzen már el szombat délután úgy 3-4 óra között a Gellérthegyre (déli oldal). Ott fog sétálni egy félhosszú barna hajú, fekete bőrdzsekis srác egy vékony, hosszú fekete hajú lánnyal.
Kössön bele a srácba :-)
Hol írtam olyat, hogy mindenkit megver hülye gyerek?
"hogyha lát egy párt az utcán akkor beleköt a pár férfi tagjába volt, hogy a földre is küldte, megverte. "
Ezt nem te írtad hülye gyerek???
# 16
Az értő olvasást gyakorold már egy kicsit, légy szíves.
Szóval a szitu:
Apád tele van pénzzel, és hiába lenne feljelentés, vagy a sértettet fizeti le, vagy a rendőrt. (Az előző ügyben szerencséje volt, hogy a sértettnek többet ért pár tyízezres, mint a testi épsége...)
Tesód egy bunkó, valószínúleg apád már gyerekként is ilyen okosan nevelte.
Kérdésedre válaszolva: Most már sehogy nem fékezed meg. Ha eddig nem sikerült normális embert faragni belőle, már késő. Egyszer, ha apád nem tud eleget fizetni, majd úgyis lecsukják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!