Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » A tesóm az internet világában...

A tesóm az internet világában él. Mit tehetnék, hogy ez ne így legyen?

Figyelt kérdés

Egesz nap netezik. Ha nem gepen, akkor telefonon. Valami kulfoldiekkel szerepjatekozik, vagy valami ilyesmi, de EGESZ NAP! Volt, hogy ejjel 3-kor is meg netezett...

Ez szerintem baromira nem normalis, ha bemegyek hozza csak netezik, beszelgetni se lehet vele.

Amugy 15 eves, de olyan, mint valami kisgyerek.. Esetlen, bena, anyuci pici lanya, nagyon onallotlan.

A szuleimet nem erdekli ez, de nekem nagyon tele van mar vele a hocipom. Legszivesebben kihuznam a netet orokre, de akkor szerintem engem meg is olne a netes "barataiert". Es szerintem el is hiszi, hogy kamu profillal, kamu keppel majd azok az o baratai...

2014. nov. 4. 08:12
1 2 3 4 5 6 7
 51/66 anonim ***** válasza:
71%

Kedves kérdező...én 14 évesen ugyanebbe csöppentem...nagyon sok embert ismertem meg neten keresztül, legjobb barátomat is ott ismertem meg...azóta nem neten tartjuk a kapcsolatot, hetente találkozunk...3 szakmám lett informatika irányba, mert én nem csak játszottam hanem elkezdtem programozni önállóan egyedül...egy játék miatt!!! szóval nagyon sok előnye is lehet belőle...a 'kamu profilok' mögött valódi hús vér emberek vannak...és pl én ma 3-kor konkrétan wowoztam :D néha kell egy kis kikapcsolódás...én gép előtt dolgozom, de pl ott is elég sokat szórakozom...de mással is elszoktam tölteni az időt...az elején én is simán nyomtam napi 12-18 órákat...gép elé keltem, gép elől feküdtem...még fürdés és evés közben is azon gondolkozhattam hogyan csinálhatnám erősebbé a karakterem, vagy hogyan programozhatom le ezt vagy azt...vagy éppen milyen új dolgot programozzak le...ezen kívül régen nem voltam jó angolból...amint elkezdtem szerepjátékozni sokkal jobban ment az angol...nem a tanár mondja legyek jobb angolból hanem én akarok, hogy tudjak kommunikálni a többiekkel...

sok előnye és sok hátránya van...nézd meg milyen előnyei vannak és lehet rájössz, hogy több haszna van mint gondolnád...

2014. nov. 4. 13:45
 52/66 anonim ***** válasza:
61%

Végigolvastam minden válaszod és szörnyű ahogy szapulod a saját testvéredet. Akik szerepjátékoznak (vagy kamuprofil, ha neked így jobban tetszik), azoknak sokszor (nem minden esetben) valami lelki provlémájuk van, amit így dolgoznak fel. Ha nem lennél ennyire önző, akkor talán elbeszélgethetnél a tesóddal, megkérdeznéd milyen a gimi, kik a barátai, felajánlhatnéd, hogy együtt csináljatok programot, stb.

Vagy érdeklődhetnél a játék iránt, megkérdezhetnéd mit csinál, hogy van ez az egész és így talán megismernéd őt. Csak ezt a borzalmas ócsárolást hagyd abba, mert undorító.

2014. nov. 4. 14:48
 53/66 A kérdező kommentje:

Szerintem inkabb az undorito, hogy ilyeneket gobdolsz rolam te is. Hiaba kerdezek, ha " semmi kozod hozza". Hiaba hivom el barhova, ha "neeeem".

Olyan marha sok szabadidom van ezzel foglalkozni, hogy havonta egyszer eszembe jut. Nahat.

2014. nov. 4. 19:52
 54/66 A kérdező kommentje:

Nem is ertem, minek kene erdeklodnom?!?!

Messengeren irnak neki, most kerdezzem meg, hogy mirol beszel ennyi emberrel? Vagy megis hogyan gondolod?

Mint irtam, minden FACEBOOKON folyik. Ha valami oldal lenne, mar reg erdeklodtem volna.

2014. nov. 4. 19:54
 55/66 anonim ***** válasza:
97%

Igen. Pontosan úgy gondolom, hogy meg kéne kérdezned, mikről beszélgetnek, éhogy lássa, érdekel. De ne flegmán, hanem normálisan kérdezd.

Nem ismerlek, de a válaszaid alapján csak úgy tudlak megítélni, hogy önző vagy és undorító, ahogy a testvéredről beszélsz. Erről nem nyitok vitát, ez az én véleményem.

2014. nov. 4. 22:39
 56/66 anonim ***** válasza:
Amúgy megtudhatjuk, hogy hány éves vagy és fiú vagy lány?
2014. nov. 4. 22:39
 57/66 t_GaRami_a ***** válasza:
90%

Csak kommenteket olvasni jöttem. Na jó nem. Az írásod alapján önző vagy, nem tudom ki volt az, aki írta, de azt írta, hogy anno ő csinálta ezt messengeren. Nem a húgod. Egyébként hány éves vagy? Ha nem fogadod meg a tanácsot, hogy kérdezd meg tőle mit csinál, akkor minek kérdezed? Amúgy ne legyél már idegbeteg, és ne írj nagybetűvel, agresszívan se, mert az jön le, hogy a húgoddal ugyan ilyen vagy. Akkor meg főleg ne, ha csak értetlenkedsz, mert az a legrosszabb, ha valaki baromságot mondd, és meg is magyarázza.

Látom nagy félreértés történt. Azt írtad szerepjátékozik. De ha azt csinálja, amit csinál facen, akkor az valóban nem szerepjáték. Ugyanakkor ilyenről még nem hallottam. Próbálja meg esetleg ugyanezt csinálni, csak ne hamis profillal, hanem beszéljen igazi ismerősökkel.

2014. nov. 4. 23:10
 58/66 anonim ***** válasza:
91%

Kérdező! Már én is írtam neked két választ segítő szándékkal (vagy te, vagy más, de hasznosnak tűnik a válasz). Ennek ellenére, hogy a válaszolók legalább fele jó szándékkal próbált meg téged és a testvéredet is megérteni, valamint ötleteket adni a megoldásra, Te minden egyes kommentedben csak ellenkezel.

Azt is el tudom képzelni, hogy 10-14 éves vagy a hozzáállásod alapján.

Úgy jön le az egész, mintha a tesód és szüleitek egy nagy kupac sz@r lenne, csak te lennél normális, aki tökéletesen él.

Sajnos így nekem is elment a kedvem attól, hogy segítsek...kifejezetten ellenszenves vagy.

Nem látok bele a családodba, meglehet, hogy a tesód egy "Esetlen, béna, anyuci pici lánya, nagyon önállótlan" lány. De nem biztos, hogy erre az a megoldás, hogy állandóan a hibáit keresed és bántod a sértegetésekkel.

Ahogy átfutottam az utolsó oldalt, úgy tűnik, nem csak nekem tűnt fel az, hogy tulajdonképpen te nem is segítséget vársz...

Majd biztos jön olyan válasz is, hogy a testvéred rossz, nem normális, javítóintézetben a helye....de erre még várj egy picit.

2014. nov. 5. 08:07
 59/66 A kérdező kommentje:

Vagy csal ti lattok bele dolgokat. Remelem az sem zavar senkit, hogy honapok ota szova sem tettem neki.

Egy 15 eves tinitol meg majd megkerdzem, kivel es mirol beszelget messengeren... Nyilvan... Nyilvan valaszol is majd, nem?

2014. nov. 5. 10:43
 60/66 anonim ***** válasza:
100%

Arrogáns vagy, bunkó, és azt hiszed, csak neked van életed, de neked aztán tökéletes.

Igenis próbáltunk segíteni.

És igen, egy 15 éves tini válaszolni fog, ha megkérdezed és nem olyan stílusban ahogy velünk beszélsz.

Kezdem érteni a tesód.

2014. nov. 5. 10:56
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!