Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » A tesóm az internet világában...

A tesóm az internet világában él. Mit tehetnék, hogy ez ne így legyen?

Figyelt kérdés

Egesz nap netezik. Ha nem gepen, akkor telefonon. Valami kulfoldiekkel szerepjatekozik, vagy valami ilyesmi, de EGESZ NAP! Volt, hogy ejjel 3-kor is meg netezett...

Ez szerintem baromira nem normalis, ha bemegyek hozza csak netezik, beszelgetni se lehet vele.

Amugy 15 eves, de olyan, mint valami kisgyerek.. Esetlen, bena, anyuci pici lanya, nagyon onallotlan.

A szuleimet nem erdekli ez, de nekem nagyon tele van mar vele a hocipom. Legszivesebben kihuznam a netet orokre, de akkor szerintem engem meg is olne a netes "barataiert". Es szerintem el is hiszi, hogy kamu profillal, kamu keppel majd azok az o baratai...

2014. nov. 4. 08:12
1 2 3 4 5 6 7
 31/66 anonim ***** válasza:
77%
Várj. Nem nevezik át a hírességeket? (tehát tudomisén Hugh Grant a kép, de John Smith-nek hívják a játékban?)
2014. nov. 4. 09:35
 32/66 A kérdező kommentje:
Nem. A hiresseg neve, kepei, mintha az o profilja lenne.
2014. nov. 4. 09:36
 33/66 A kérdező kommentje:
Ja es a hugom egy ferfi profiljan beszelget, csak lanyokkal.
2014. nov. 4. 09:39
 34/66 anonim ***** válasza:
96%

Ajjaj, akkor itt a problémát máshol kell keresni.

Valószínűleg nincs megelégedve a saját életével, híres akar lenni, irigyli a kedvenc sztárját...

És megoldotta így.

2014. nov. 4. 09:40
 35/66 anonim ***** válasza:
26%
26-so vagyok...hehe, gondolom az internetadós beszólásom után mindenki azonnal nyomja a piros gombot. Nem politizálni akarok (gyűlölöm az összeset), csak elmondtam a véleményem arról, hogy ez egy olyan TÁRSADALMI probléma, amivel valamit most már kezdeni kell. A mondandóm végén pedig azt hiszem - kivételesen a hozzászólók között - hasznos tanácsokat írtam. De köszönöm a 0%-ot :)
2014. nov. 4. 09:41
 36/66 anonim ***** válasza:
61%

28. vagyok. Nem tudom, kinek írtad az utolsó hozzászólást, de:

Talán ez nem az a tipikus szerepjáték, amit sokan ismernek, de a testvérednek egy játék. Számára ezt jelenti. Sajnos ebbe a világba mélyült el, nem tudod kirángatni onnan, csak sok-sok türelemmel!

Valószínűleg túl lesz rajta idővel, addig próbálj meg minél több értékes időt tölteni vele, talán rájön, hogy itt is érezheti jól magát.

2014. nov. 4. 09:41
 37/66 anonim ***** válasza:
Egyébként önmagában az még nem baj, ha másik nem bőrébe bújik.
2014. nov. 4. 09:42
 38/66 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem tudom, én ennyi idősen meg a könyvekben éltem, én se mentem soha sehova, nem hívtam át senkit sőt, leckét sem írtam.
2014. nov. 4. 09:47
 39/66 anonim ***** válasza:
75%

26#-os, nekem az nem tetszett a hozzászólásodban, hogy szerinted ez a két véglet létezik. Valaki vagy állandóan csak nyomkodja a telefonját és a net előtt ül vagy van élete. Én is szerepjátékoztam de a hobbim pl az olvasás, úszás és a zongorázás volt, ja és még gyöngyöt is fűztem, és tudod mid? Cikiztek a kortársaim, ezért menekültem a net világába, mert ott normálisnak számítottak a hobbijaim.

Egyébként attól hogy facebookon szerinted kamu profilokkal, üzenetben irkálnak egymásnak attól az még szerepjáték. Főleg ha leírják mit tesznek a másikkal. Amúgy úgy 15-16 éves korom körül nekem is volt férfi karakterem. Leginkább azért, mert akkor kezdtek érdekelni úgy a fiúk, hogy na jó lenne járni valakivel, meg szerelmes is voltam egy srácba de durván visszautasított. A játékban pedig eljátszhattam a tökéletes lovagot. Azt, hogy mire vágynék hogy viselkedjen velem egy srác. A játékostársakkal, más lányokkal (mert a játékosok 80-90% általában lány) kiélhettük ezirányú hajlamainkat, mert nem volt egyikőnk se úgymond a fiúk kedvence akkoriban. Későn értünk testileg vagy nem úgy, ahogy a 15-16 éves fiúk szerették volna (nem voltak kannáink) és nem viháncoltunk idegesítően, mint a menő csajok. De egy kivétellel (ő alapból defektes) minden ismerősöm párkapcsolatban él azóta, normális állása van vagy még tanul, kinőttük a játékot. Néha még poénból játszogatunk, félévente egyszer talán vagy nosztalgiázunk, de ennyi volt.

2014. nov. 4. 09:49
 40/66 A kérdező kommentje:
Ha lenne mas az eleteben, nem erdekelne a netezes. De semmi hobbija! Csak es kizarolag netezik
2014. nov. 4. 09:50
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!