Miért nem tudja az anyám elfogadni, hogy utálom a testvéremet?
Utálom hogy utánoz, utálom hogy ugyanolyan nyomorék módon nézek ki mint ő, utálok hozzá hasonlítani, ezért próbálok minél jobban különbözni tőle. Huszonéves létére egy határozatlan senki, folyton itthon ül semmit nem csinál. Bajban segíteni rajtam biztos nem tudna, szóval még csak azt se lehet mondani, hogy a bajban rá támaszkodhatnék, mert egyáltalán nem így van. Meg amúgy is mégha úgy is lenne, ő pénze nekem nem kéne inkább mennék az utcára (vagy rokonokhoz ha tudnék). Férfi, és jóval érzékenyebb egy huszonéves nőnél úgy veszem észre.
Miért zavarja az anyámat annyira, hogy rosszba vagyok vele, egyenesen utálom?
17/F
Én is így vagyok a húgommal! Nem bírom elviselni és 50%-ban ő sem engem. Folyton utánoz és mindenki azt mondja mennyire hasonlítunk! Elegem van! Megpróbálok minél többmindenben különbözni tőle. Nagyon idegesítő!! leírhatatlan…-.-"
Ha veszekszünk mindig én kapok bűntetést meg leordít engem. Őt meg sajnálja, mert anyuci kicsike lánya!
És higgyétek el én egy nagyon nyugodt embet vagyok! Tényleg! Az ég egy adta világon egy vmi képes felhúzni, és az a tesóm.
Kedves kérdező! Fogalmam sincs miért nem fogadja el. Próbáld meg elkerülni a tesód, amennyire lehetséges! Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!