Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Fontosabb egy állat, mint a...

Fontosabb egy állat, mint a család?

Figyelt kérdés

ketten vagyunk testvére, és elég messze élünk egymástól.

nővéremnek és a párjának egy éve van egy kutyájuk, akit bent tartanak lakásba.

Mi is lakásba lakunk, az ötödik emeleten.

Mivel messze élünk egymástól, elég ritkán látjuk egymást...mi most újítottuk fel az otthonunkat, minden új,bútorok,ágy kanapé...másfél milliót ráköltöttünk a lakásra.Elhívtam a testvéreméket hozzánk vendégségbe,mivel messze élünk,minimum egy éjszakát itt is kell aludniuk. Erre közölte hogy ő hozza a kutyáját is.

És ebből lett egy veszekedés,mert mi meg a párommal nem szeretnénk hogy ha már ennyit költöttünk a lakásra, akkor valamit szétrágjon a kutyája.

mert köztük alszik éjjel a kutya. mi meg nem engednénk meg hogy az új kanapéra felugorjon...

sehova nem tudnánk elmenni (pl egy moziba,vagy étterembe) mert hogy visszük a kutyát oda?sehogy...

ha itthon marad egyedül, akkor meg tuti szétrág valamit, vagy ugat, a szomszédok meg nem tudom mit reagálnának rá,mivel így se vagyunk jóba velük.

egy éve nem voltak már itt tesómék, mert várják, hogy megengedjük hogy hozzák a kutyát.ők inkább nem jönnek.

és ha én mondom neki, hogy rosszul esik, hogy másfél -két napot nem bírnak ki, akkor még ő van megsértődve, hogy nem értem meg hogy nekik olyan, mintha a gyerekük lenne... és hogy ilyet kérek tőle hogy ne hozza...

én kismacskát szeretnénk, de nem lehet,mert félek hogy ha nem vagyunk épp itthon, szétszed valamit...hát akkor nem lesz macskám egy darabig....

de ők nem bírnak ki másfél napot? inkább nem jönnek el?

2014. okt. 22. 13:29
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
84%

"NEM ugyanaz. Az egyik egy gyerek, tehát EMBER, a másik egy kutya, tehát ÁLLAT."

1. Az ember is egy állatfaj.

2. Ha a kérdező a kanapéját félti, akkor mindegy, hogy kutyapisis lesz, vagy gyerekkakis, nem?

3. Kérdező, én a testvérem társaságáért cserébe elviselném a kutya jelenlétét. Amikor elmennek, alaposan kiporszívózol és kimosod az ágyneműt. Egyetlen éjszakától nem lesz lelakott a lakásod, és nem kap senki ebolát.

(4. Az én kutyám is szokott villáról enni :D)

2014. okt. 22. 19:15
 22/27 anonim ***** válasza:
0%

"1. Az ember is egy állatfaj. "

Bioszból egyes.

2014. okt. 22. 19:32
 23/27 anonim ***** válasza:
100%

22.

Az ember meghatározása:

"Rendszertani szempontból az ember az állatok országába, a főemlősök rendjébe, a hominidák (Hominidae) közé tartozik."

Szóval kié is a biosz egyes? B-)

2014. okt. 22. 19:45
 24/27 anonim ***** válasza:

Nem engednék én sem a lakásomba egy olyan kutyát, ami ahhoz van szokva, hogy akárhová felmehet, stb. Mert én sem tudom elviselni a kutyaszőrt, stb. Azt meg főleg nem, hogy az evőeszközeimet egy állat nyalogassa.

Nekünk is mindig volt macskánk, de mindig voltak határok. Bútorra nem mehettek fel, maximum az ölünkbe ülhettek. Bejönni csak télen jöhettek, mert akkor eleve fáznak szegénykék, és pár óráig melegedhettek, meg akkor nem hullik a szőrük. Tavasztól nyár végéig ha simogatni akartuk őket, mi mentünk ki hozzájuk.

2014. okt. 24. 12:42
 25/27 anonim ***** válasza:
Már bocs, de a nővéred nem normális. Mert most nézzük el azt, hogy ő nekik egy gyerek (nem normális). De komolyan ilyet ki csinál a gyerekével? Jó még vannak olyanok amik gyereknél viszonylag normális (pl. villával etetés), de kutyánál nem. De az, hogy nem szabályozza az nem. Mert az oké, hogy még otthon felengedi a kanapéra, de más házában nincs joga!
2014. nov. 16. 13:58
 26/27 anonim válasza:
100%

En soha nem szeretnek olyan lakasban lakni, ahol a butorok, a berendezesi targyak hatarozzak meg az eletemet. Azok csak targyak. A tesom, a kutya meg elölenyek. Es igen, en se mennek el olyan helyre, ahova nem vihetem a kutyamat. (Nyilvan nem szallodara gondolok.)

A kutya pedig tenyleg tars, akinek van, ezt megerti.

Nehez ügy...

2014. nov. 30. 11:37
 27/27 anonim ***** válasza:

Nekunk 3 cicank van, de mindig itthon maradnak, szepen is nezne ki ha vinnenk magunkkal:D Raadasul eleg neveletlenek is, noha szigoru szabalyok vannak nalunk amit csak akkor tartanak be ha mi latjuk oket...:)

Ha ok emiatt nem jonnek akkor igy jartak, en sem engednek plusz 1 allatot nehany oranal tobbre hozzank hozni!

2014. nov. 30. 12:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!