Az öcsém kikezdett egy tőle idősebb nővel. Mit csináljak? Részletek lent.
Figyelt kérdés
Az öcsém 23 éves és egy cégnél dolgozik 2 éve. Ott összeismerkedett egy 32 éves nővel, akinek két gyereke és élettársa is van. Sajnos kézzel fogható bizonyítékok vannak, hogy összejárnak. A nő párja Hollandiába dolgozik, ritkán jár haza. Pár hónapja volt ebből egy ügy, de mindent letagadtak. A szüleim nagyon ki voltak akadva. Azóta elcsitultak a dolgok. Nem tudom szóljak-e nekik, vagy mit csináljak mert most jöttem rá erre a dologra.2014. okt. 16. 12:42
11/16 A kérdező kommentje:
én egyáltalán nem akarok beleszólni az életébe csak féltem, mert a nő férje kicsit aggressziv, és nehogy komolyabb következményei legyenek. Tudom hogy a testvérem is felelőtlen,de attól még a testvérem, szeretem, és nem akarom h bántódása essen.
Tőlem azzal van meg annyival ahánnyal akar. de örülök neki hogy mindenki ilyen okos.
2014. okt. 16. 14:10
12/16 anonim válasza:
Pedig megérdemelnék mindketten, hogy bántódásuk essen.
13/16 anonim válasza:
Magának csinálja a bajt ... Ha kitudódik .. nos ,ez esetben majd a saját bőrén tanul .Valószinűleg egy életre megtanulja ,hogy nem kezdünk házas ;foglalt emberrel .
14/16 anonim válasza:
Kérdező! De nem azt írtad, hogy szeretnél neki segíteni, hanem hogy elmondd-e a szüleiteknek. És akkor? Szüleid szobafogságot adnak neki?
Szerintem beszélgess a tesóddal, de ne kérd számon, hívd fel a figyelmét a lehetséges problémákra és tudasd vele, hogy számíthat rád, ha kell valaki, akivel megbeszélje a dolgait. Szülőknek nem mondanám el, majd ő elmondja, ha akarja.
15/16 anonim válasza:
Ne irígykedj. Próbálj meg te is keresni valami csajt és akkor te is dughatsz.
16/16 A kérdező kommentje:
köszi, de van barátnőm..
2014. okt. 21. 16:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!