Jól döntöttünk, vagy van erre a helyzetre jó döntés?
Férjem bátyáék babát várnak és meghívtak keresztszülőknek minket. Már van egy lányuk, akinek más keresztszülei vannak. Közben kiderült, hogy a másik pár is jelentkezett a keresztszülőségre, tehát két keresztszülőpár lesz, mert nekik természetes volt, hogy ha az első gyereknek a keresztszülei, akkor a másodiknak is, ezért mi csak pótlékok leszünk, úgymond. A férjem testvére nem akarta megbántani őket, ezért inkább belement ebbe a dologba, így inkább mi kerültünk hülye helyzetbe...tehát minket már meghívtak és aztán derült ki, hogy mindnégyen azok "kell" legyünk a békesség kedvéért.
Ügy érzem nem örülök őszintén ennek a dolognak és számomra ez kellemetlen. Bánntónak érzem és legszívesebben hagynám a fenébe az egészet, nekem amúgy sem olyan fontos ez, minek bonyolítani.
Én sem vállalnám el.
Nem tud kimondani egy mondatot, hogy ne haragudjatok de már van keresztszülő nektek már jutott egy gyerek.
Én is jártam így, kínos volt: a pár fogta a gyereket, én meg a lábát :-), mert a barátnőm engem akart keresztszülőnek, de volt a rokonságból egy pár, akiknek illett annak lenni.
Furcsállom, hogy a pár jelentkezett, mert szerintem illik megvárni a a felkérést. Ha az elsőnek már keresztszülei, pláne nem értem.
Abszolút a ti döntésetek, hogy belementek így, vagy nem.
Azt mondanám: nem haragszunk, hogy közben x-éket is felkértétek, ha fontosnak tartjátok, hogy ők legyenek, akkor mi lemondunk erről és nem sértődünk meg, csak az hülyén jön ki, hogy 4 keresztszülő van, inkább mi visszalépünk.
Egyáltalán lehet 4 keresztszülő????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!