Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Jól döntöttünk, vagy van erre...

Jól döntöttünk, vagy van erre a helyzetre jó döntés?

Figyelt kérdés

Férjem bátyáék babát várnak és meghívtak keresztszülőknek minket. Már van egy lányuk, akinek más keresztszülei vannak. Közben kiderült, hogy a másik pár is jelentkezett a keresztszülőségre, tehát két keresztszülőpár lesz, mert nekik természetes volt, hogy ha az első gyereknek a keresztszülei, akkor a másodiknak is, ezért mi csak pótlékok leszünk, úgymond. A férjem testvére nem akarta megbántani őket, ezért inkább belement ebbe a dologba, így inkább mi kerültünk hülye helyzetbe...tehát minket már meghívtak és aztán derült ki, hogy mindnégyen azok "kell" legyünk a békesség kedvéért.

Ügy érzem nem örülök őszintén ennek a dolognak és számomra ez kellemetlen. Bánntónak érzem és legszívesebben hagynám a fenébe az egészet, nekem amúgy sem olyan fontos ez, minek bonyolítani.

2014. okt. 14. 14:16
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Oké, csak éppen azt nem írod, hogy hogy döntöttetek!
2014. okt. 14. 14:22
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Én sem vállalnám el.

Nem tud kimondani egy mondatot, hogy ne haragudjatok de már van keresztszülő nektek már jutott egy gyerek.

2014. okt. 14. 14:23
 3/11 A kérdező kommentje:
Amikor meghívtak bennünket, igent mondtunk, másnap jött ez a bonyolult helyzet, amit futólag és rüviden tudtunk meg.
2014. okt. 14. 14:24
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Én is jártam így, kínos volt: a pár fogta a gyereket, én meg a lábát :-), mert a barátnőm engem akart keresztszülőnek, de volt a rokonságból egy pár, akiknek illett annak lenni.

Furcsállom, hogy a pár jelentkezett, mert szerintem illik megvárni a a felkérést. Ha az elsőnek már keresztszülei, pláne nem értem.

Abszolút a ti döntésetek, hogy belementek így, vagy nem.

2014. okt. 14. 14:25
 5/11 anonim ***** válasza:
én így nem vállalnám.
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
En ugy tudtam, hogy a szulok kerik fel akiket szeretnenek keresztszuloknek, nem ok jelentkeznek. Mi a fenenek 4 keresztszulo?
 7/11 csabika1971 ***** válasza:
100%
Nem nem vállalnám ezt a pót keresztszülőséget! Vagy az vagyok rendesen vagy sehogy sem. Nem sértődnék meg akkor sem ha nem én lennék, de a csak névleges fájdalomtapaszos megoldásukra sem lenne szükségem.
2014. okt. 14. 14:26
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Azt mondanám: nem haragszunk, hogy közben x-éket is felkértétek, ha fontosnak tartjátok, hogy ők legyenek, akkor mi lemondunk erről és nem sértődünk meg, csak az hülyén jön ki, hogy 4 keresztszülő van, inkább mi visszalépünk.

Egyáltalán lehet 4 keresztszülő????

2014. okt. 14. 14:27
 9/11 anonim ***** válasza:
50%
Tisztában vagytok vele egyáltalán, mit jelent a keresztszülőség?
2014. okt. 14. 14:30
 10/11 A kérdező kommentje:
Nyilván papíron ők szerepelnek majd. A gyereket, gyertyát ők tartják majd, hiszen nekik ez a természetes és nem rúgunk bele az önérzetükbe. Mi csak vesszük az ajándékot és magunkban örülünk. Bánt.
2014. okt. 14. 14:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!