Ettől még nem egy elfogadott dolog a testvéri vonzalom akár fél, unoka v akármi is legyen a rokonság neve.
2014. okt. 11. 20:12
12/16 anonim válasza:
#9, vérfertőzés???? Kérdést olvastad?
Kérdező, ebből max családi konfliktus lehet - nem tudom, a szüleitek hogy kezelnék - jogi a világon semmiféle.
2014. okt. 11. 20:13
13/16 anonim válasza:
11-es, olvass és értelmezz!
A kérdezőék nem testvérek, SEMMILYEN vérségi kötelék nincs köztük. Csak egy kényszerhelyzet (szülők kapcsolata) miatt együtt élnek. Ennyi erővel egy koleszban is megismerkedhettek volna.
Hogyan kezeld? Döntsd el, hogy akarsz-e vele kapcsolatot, vagy nem. Ha igen, akkor szépen lassan kell adagolni a szülőknek, és elfogadtatni velük.
2014. okt. 13. 18:45
14/16 anonim válasza:
Régen egy barátnőm ilyen japános cucc volt. Bocsánat, nem ismerem a szakmai kifejezéseket. És elolvastatott velem egy képregényt. Abban is ez a szitu volt, aztán összejöttek. Ugyan hát borsódzik a hátam ettől a Ázsia mániától, de ez neked elég tanulságos is lehetne. De micsoda véletlenek vannak. Mármint soha nem gondoltam volna hogy ilyen való életben is megtörténhet. Amit így kútfőből tanácsolni tudnék, hogy gondold át hogy vonzalmon kívül szereted-e a szokásait, a belső dolgait. És ha igen, akkor menj bele ebbe a kapcsolatba. Esetleg én lehet füllentenék, hogy már régebben is volt köztetek valami. Úgy jobban megérthetik.
2014. okt. 21. 23:18
15/16 anonim válasza:
Szerintem ne menj bele. Mi van ha szakitotok vagy egyikotok nem akarja folytatni de tovabbra is egyutt kell laknotok?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!