Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Azért mert nem vártam meg az...

Azért mert nem vártam meg az ajándékozással a tesóm is, tényleg én vagyok a rossz?

Figyelt kérdés

Az elmúlt néhány évben egyre lejjebb csúszott az öcsém, lóg az iskolából, lop a családi kasszából, szinte minden másnap részegen jön haza hajnalban és nem egyszer összehányta már magát és szobát is, amiben ketten laknak a 8 éves húgommal, mások szebben beszélnek a kutyájukkal, mint ő néha velünk... És még csak 17 éves..

A lényege az egésznek, hogy anyának mosta hétvégén van a szülinapja, és már a héten megkértem az öcsém arra, hogy segítsen be annyival, hogy elmegy bevásárolni, de közölte, hogy neki ilyenekre nincs ideje, és elém vágott egy erzsébet utalványt, hogy oldjam meg én.

Be is vásároltam, meg is rendeltem anya ajándékát, de tegnap este megint elment berúgni valahova, ezért ma reggel úgy gondoltam, hogy nincs értelme arra várnom, hogy végre felébredjen másnaposan, úgyhogy a húgommal ketten odaadtuk anyának az ajándékát. Erre amikor az öcsém felkelt, elkezdett kiabálni velem, hogy miért nem tudtam megvárni őt is az ajándékozással. És fel volt háborodva teljesen, amikor azt mondtam, hogy azért, mert nem tudtam, hogy mikor fog felkelni, és nem akartam délutánig várni folyamatosan. Erre továbbra is elkezdett pattogni velem, hozzám vágta az ajándék árának a felét, és elviharzott óriási önsajnáltatások közepette vásárolni, hogy most vennie kell neki is valamit, mert én bunkó módon nem vártam meg...

Egyszerűen már annyira elegem van abból, hogy ekkora kretén, hogy már fel sem tudom idegesíteni magam rajta.

De tényleg én lennék a bűnös, hogy nem vártam meg?

2014. szept. 14. 09:52
 1/4 anonim ***** válasza:
79%
Nem te vagy a bűnös, hanem a szüleid, hogy ilyen neveltetésben részesítik az öcsédet. Gratulálok nekik!
2014. szept. 14. 10:01
 2/4 anonim ***** válasza:
67%

Hat közös ajandekot valoban közösen illik átadni.....

A nevelése meg anyadékhoz dolga lett volna.

2014. szept. 14. 10:07
 3/4 anonim ***** válasza:
66%
A szüleid a hibásak, amiért ezt hagyják, nem te.
2014. szept. 14. 10:08
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

oké, hogy nem bírod az öcsédet, de simán megvárhattad volna, látszik, hogy direkt ki akartál szúrni vele.

Mondhattad volna anyukádnak, hogy megköszöntitek, ha felkelt.

2014. szept. 14. 17:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!