Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mit tegyek? 1-1,5 éve rossz...

Mit tegyek? 1-1,5 éve rossz kapcsolat

Figyelt kérdés

a testvéremmel régen jóban voltunk.

de mostanában szinte pokoli lett az egész, a gép miatt mindig összeveszünk, oltjuk egymást. már vagy 1 éve nem volt egymáshoz normális szavunk, nem köszönünk egymásnak..

én: 13 F, ő 17 F

2014. jún. 19. 23:50
 1/8 anonim válasza:
Dobjátok ki a gépet a csukott ablakon!
2014. jún. 20. 00:07
 2/8 anonim ***** válasza:
Kockuljatok együtt!:)
2014. jún. 20. 00:08
 3/8 A kérdező kommentje:

Na most nektek ez lehet hogy ilyen vicces. De nekem nem az

Folyton piszkál, és már nem bírom idegileg.

Nem tudok hozzá beszélni sem, mert egyből "kussolj" stb..

2014. jún. 20. 00:10
 4/8 anonim válasza:
Első vagyok és komolyan mondtam! Ha nem lenne gép nem lenne vita sem...ennyi
2014. jún. 20. 00:15
 5/8 anonim ***** válasza:

Elsővel értek egyet.

De ha kell a gép, írjatok időbeosztást.

2014. jún. 20. 00:26
 6/8 anonim válasza:
Az időbeosztás jó ötlet. Lehetnétek kicsit előzékenyebbek is.
2014. jún. 21. 16:01
 7/8 A kérdező kommentje:
Be van osztva az idő, órákra. De ugyan is ő szeret ezzel visszaélni, hogy ő a nagyobb, ebből következően sejthető a válaszom lényege.
2014. jún. 22. 00:15
 8/8 Fényember ***** válasza:
nálunk a bátyáimnál volt tök ugyan ez..bár köztük másfél év van...a gépen vitatkoztak..apum megelégelte belerúgott egyet a gépházba és mivel "kicsit" tönkre ment a bátyáim együtt szerelték meg..utána nem nagyon veszekedtek a gépen(azóta mind a kettőjüknek van külön laptopja)..így a verekedésről pedig annyi..hogy az egyik bátyám egyszer eltörte a fiatalabbik bátyám kezét (pedig látod csak kevés a kor különbség)....azóta benőtt kicsit a feje lágyuk...meg mind a ketten izmosak és tudnak rendesen verekedni..hülyeség lenne egymást agyonverni :D (amúgy meg alapjáraton jó testvérek vagyunk szeretjük egymást :))
2014. jún. 22. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!