A nővérem két nagyon csúnya titkát tudom amiket megtiltottak neki a szüleink Elmondjam nekik vagy ne? Eddig azért nem mondtam el nekik mert tudom ha megtudják mit csinált akkor nagyon nagyot fognak csalódni benne. Elmondjam nekik vagy ne? =/
Figyelt kérdés
2014. szept. 2. 15:22
31/37 anonim válasza:
ha úgy érzed hogy szükséges mond el. bár itt elég sokakat felcsigáztál, igazán elmondhatnád nekünk is.
32/37 anonim válasza:
Ne mond el! Bármi is az egy életre meggyűlöl.
Mindenkinek kell egy-két pofon az élettől, hogy egyenesbe jöjjön.
33/37 anonim válasza:
banyek... egy csomó válasz. És piszok sokan nem tudják, hogy felszólító módban két d-vel írjuk azt, hogy mondd :)
A kérdezőnek: nem lehet pontos választ adni, amíg nem mondasz konkrétumokat.
Így, ennyi információból azt mondanám: ne fontoskodj, ne teregesd ki más titkait, tiszteld már ennyire a testvéredet... ha meg saját magát károsítja valamilyen módon, akkor írd le azt, és nyilván akkor más lesz az én véleményem is.
34/37 anonim válasza:
Hát ha mondjuk embert ölt vagy bankot rabolt, akkor mondd el nekik, ha nem ilyen súlyos, akkor ne.
35/37 anonim válasza:
Privátban megírod? Akkor könnyebb segíteni ha konkrétumról van szó.
36/37 anonim válasza:
Én úgy vagyok vele,hogy amit elmond nekem,azt megtartom,ha pedig olyan nagyon durva,megpróbálok segíteni,ha pedig nem sikerül,szólok szülőknek.
37/37 anonim válasza:
Írd meg neked privibe és lehet h tok segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!