Egy 12 éves lány vagyok és a 16 éves bátyám mindig bánt lelkileg testileg fogyatékosnak riba*cnak nevez és ver visszaütök de ő az erősebb mit tegyek?
Figyelt kérdés
Bocsi a helytelen írásért2014. aug. 22. 21:26
2/18 A kérdező kommentje:
Már sokszor szóltam.Apukám többször is helyretette bátyámat.De a testvérem akkor se hagy békén
2014. aug. 22. 21:31
3/18 anonim válasza:
Hát ismerős a helyzet. Én 15 évig éltem így, sőt durvábban. Aztán nem tudom mi történt, de teljesen ellentettje lett. És majd 1 évre a változásra elköltözött külföldre, minden nap beszélünk. Olyan nincs hogy ne.
Egyébként pszichológus, esetleg kérdezz rá hogy miért jó ez neki hogy téged így bánt. Én megtettem régen ezt a kérdést, erre azt válaszolta hogy mert megszülettem. Erre késsel karcolgattam a bőröm hogy mondom egyszer mélyebbre megy. Aztán ő is elkezdte... hát így ment ez sokáig. Aztán mondom egyszer csak más lett. Talán nálad is így lesz. Kitartást!
4/18 anonim válasza:
Szólj mindenkinek, terjeszd el. Ne csak családnak, ismerősöknek is, az osztályának is, az iskolában is, mindenkinek. Nekem ez segített. Nem lesz jó neki, ha mindenki utálni fogja.
5/18 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi a válaszokat!Jól esik köszönöm.
2014. aug. 22. 22:28
6/18 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló köszi a tanácsot de másil városba jár gimibe nem nagyom ismerem a barátjait.
2014. aug. 22. 22:40
7/18 anonim válasza:
álmában szúrd nekem segített.....bár azóta javítóba élek mexicóban, de nyugi már elszöktem éppen megyünk át a határon hordókban egy repülőgépen, nem sokára Alaszkában leszünk. Aztán húzás haza, mert 6ra kész a vacsi
8/18 anonim válasza:
utolsó vok, nem szúrd, hanem szúrd le
9/18 anonim válasza:
Vágd halántékon akkor lehet 200 KG-is össze fog esni.
Vagy enyhébben vágd torkon, ne erősen mert még megfullad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!