Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mit csináljak az erőszakos...

Mit csináljak az erőszakos testvéremmel?

Figyelt kérdés
Én már nem azon gondolkodom, hogy bezárom magam egy szobába, vagy elhúzok otthonról, hanem hogy FELJELENTEM. A gond csak az, hogy egyáltalán nem értek ehhez. Például nem baj, hogy még 16 éves sem vagyok? Vagy most a szüleim mit fog szólni? Azért is kérdem, mert a szüleim sokkal jobban szeretik őt. De hát az lenne a fő kérdésem, hogy ezt a feljelentést meg lehetne-e csinálni? (Főleg az életkorom miatt.) Vagy inkább, ha megtehetném, akkor csak megfenyegetném vele. (Mert tényleg most mit fognak szólni a rokonjaim,hogy feljelenteném a saját tesómat!?) Együttérzést is elfogadok. :(

2014. aug. 6. 12:10
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
12 évvel idősebb
2014. aug. 14. 17:57
 12/14 anonim válasza:

és 28 évesen még otthon van?

istenem vágj vissza neki! mondd meg neki,hogy a normális ilyen korú embernek már felesége van,sőt gyereke is talán..és hogy gondoljon bele,majd a saját feleségével/gyerekével is ezt tenné? ezt mondd meg neki,egy próbát megér.

2014. aug. 17. 14:19
 13/14 anonim válasza:
beszélj a mamáddal hogy hamarabb jöjjön haza mint szokott,és nézze pl( az ablakon át) amikor ver.(ha földszinten laktok.)vagy álljon meg a szobád ajtajában és lássa a SAJÁT szemével. Csináltass látleletet ha erősebben megütne.
2014. aug. 20. 11:11
 14/14 anonim válasza:
Az erőszak nem megoldás!!!Ha már ő olyan idióta hogy megver téged ne süllyedj le a szintjére!Beszéld meg vele szüleiddel.Ha vannak nyomok mutasd meg és küldd pszichológushoz a tesod!Ja és légyszi ne legyél ilyen hülye
2014. aug. 21. 20:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!