Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Húgom tönkreteszi a családot....

Húgom tönkreteszi a családot. Szüleim ezt támogatják, senki nem szólhat semmit. Van egy kisfia, akivel zsarol. Idiótát csinál a szüleimből és ezáltal mindenkiből. Mit tegyek? Szeretem a szüleimet, nem tudok lemondani róluk, szükségem van Apára.

Figyelt kérdés
A kérdésem közvetlen kiváltó oka volt, hogy a héten könyörögtem a szüleimnek, hogy kérdezzenek rá, hogy miért lopta meg őket ismételten és ne menjenek el ismét szó nélkül mellette. Meg rákérdeztem, hogy az öt évvel ezelőtt tőlem kölcsönkért pénzt miért nem adta meg. A büntetésem az lett, hogy ma Apukám elajándékozza azt a sporteseményre szóló jegyet, amit én szívből adtam neki karácsonyra. Most megint könyörgök, hogy engem is szeressen egy picit és ezt ne tegye.
2014. júl. 19. 09:57
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
75%
itt egyedül te vagy belezugva apádba
2014. okt. 19. 01:01
 22/22 anonim ***** válasza:
Talán a húgodnak szüksége lenne egy pszichiáterre... Beszélj a szüleiddel és ha nem hallgatnak meg,akkor se add fel. Beszélj a húgoddal is.
2015. jan. 23. 17:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!