Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Testvérek között szégyenlősék?...

Testvérek között szégyenlősék? Többi lent

Figyelt kérdés
Testvéreddel mennyire vagytok szégyenlősek?azonos neműeknél?vagy fiú lány? megdicséritek egymást? fürdésnél?:)

2014. júl. 11. 22:26
1 2
 11/18 anonim válasza:
100%
A tesom nem szégyenlős (17/L) nyugodtan mászkál a szobában meztelenül én (14/L) mondjuk csak lent vagyok szégyenlős akár tesòm, szülők, unokatesòm (20/F) előtt is elvagyok egy bugyiban. Fürödni utoljára kiskorunkban füröttünk együtt... Nem szoktuk dicsérni egymást mert kb. ugyanolyan az alakunk :P
2014. júl. 13. 19:41
 12/18 anonim válasza:
100%
az én bátyám mindig mutogatja mindenét főleg a seggét szereti mutogatni gyakran látom elölről is meztelenül de ő nem szégyenli mert ki van gyúrva én se lennék az ha jó alakom lenne (amúgy lány vagyok) :P
2014. júl. 16. 13:04
 13/18 anonim ***** válasza:
96%

Nekem bátyám van, mi nem mutatkozunk egymás előtt meztelenül, sőt alig öltözötten sem. (pl. egy szál bugyiba, melltartóba nem flangálok a lakásba)

Gyerekkorunkba fürödtünk együtt utoljára, nem dicsérgetünk. :)

2014. júl. 16. 13:04
 14/18 anonim ***** válasza:
68%
Ruhában is meg lehet dicsérni valakit. Vagy a p.csét kell dicsérni?
2014. júl. 16. 14:11
 15/18 anonim ***** válasza:
5 évvel idősebb bátyám van, már nem élünk együtt. Amikor otthon laktunk, akkor direktbe pucéran rohangálás a lakásban nem volt, de nyáron a nagy melegben sokszor fürödtünk nyitott ajtónál, vagy teljesen természetes volt, hogy amíg az egyikünk fürdik, a másik a mosdónál fogat mos, illetve szintén fürdésnél mindig kikiabáltunk a másiknak, ha elfelejtettünk törölközőt bevinni, hogy hozzon be stb. Az is teljesen természetes volt, hogy a ruhát nem vittük be a párás fürdőszobába, hanem vagy a türcsiben, vagy meztelenül mentünk a szobánkba és ott öltöztünk fel. Nyáron otthon ő egy boxerban volt, én bugyi+melltartó. Tehát direktbe mutogatás, meztelenkedés nem, de mi ezeket a dolgokat mindig teljes természetességgel kezeltük. Otthon, a saját lakásban, a saját családod körében ne kelljen már feszélyezve érezned magad. Ugyanez volt egyébként a szülőkkel is.
2014. júl. 30. 16:46
 16/18 anonim válasza:

Én nagyon szégyenlős vagyok mindenki előtt, így a bátyám előtt is. Ő amúgy 5 évvel idősebb nálam. Még fürdőruhában sem szívesen mutatkozok. Sosem fürödtünk együtt vagy ilyesmi, nem láttuk egymást pucéran, maximum úgy 5 éves koromig. Ő sem vetkőzne teljesen le előttem soha, de pl. egy szál alsógatyában simán sétálgat, egyáltalán nem zavarja, ha a család úgy látja.

Én sosem szoktam őt dicsérgetni, soha semmi ilyesmit nem mondtam neki, ő ritkán szokott engem. Az utóbbi 1 évben párszor mondott olyat, hogy "jó nő leszek" meg stb. :D

15/L

2014. júl. 31. 20:45
 17/18 anonim válasza:

nincs testvérem

anyáék sose láttak meztelenül flangálni SOHA én még bugyiba és melltartóba is szégyenlős vagyok előttük szóval ha a szobámba épp abba vagyok és hallom ahogy jönnek akkor kiabálok hogy ne gyere be mert öltözök!

és elfogadják nincs ilyen gondom

sose láttam őket meztelenül NEM IS AKAROM

szomtuk dícérgetni egymást hogy milyen csinos vagy stb.

2020. márc. 23. 22:29
 18/18 anonim válasza:

egy par evvel fiatalabb ocsem van ( en 16, ő 13)

boxerbe siman meg vagyunk egymas elott de a pucersag mar nem minden napos

julius elejen szuleink elmentek itthonrol 3 napra es akkor viccbol tartottunk egy meztelen delutant

mi eggyaltalan nem szegyenloskodunk egymas elott

aug. 4. 16:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!