Miért nem hagy békén? Másoknak a bátyja is ennyire nemnormális? 13/L
Ha a haverjai is ott vannak,csak menőzik és le se szar,h ne gondolják azt,h ő foglalkozik a húgával.....és ne csesztessék ez miatt:)
De am szeret csak nem akarja,h a haverjai lássák,h szeret és h jól el van Veled:)
Igaza van az elsőnek. Az én bátyám is ilyen volt 17 évesen. Szégyellt engem a haverjai előtt, de kettesben meg elvoltunk. Most már 21 éves, és nem bánik velem úgy mint régen, sőt még a szülinapi buliján is ott lehettem, és láttam rajta hogy nem szégyellt. Régebben nem beszélt nekem a lány ügyeiről, de mostanában meg kérdezi, hogy mennyire szép ez a lány, összeillenék-e vele, stb. Hidd el a te bátyád is meg fog változni, majd ha kilép a kamaszkorból, és nem lesz neki ciki a kis húga. :)
15\L
Megértelek :)
mond meg neki hogy ez neked rossz, legyen kedvesebb, vagy harcold ki magadnak ;) tudom miről beszélek, ezt így kell ;)
18 bátyám bár rendes keveset beszél. A másik 15 szhiológusnak elhitte a baromságait, az meg nem válalja többet :D vadaskert, kórház... Rendes amikor követem a hülyeségeit, de ha nem, nem érdekli hol vagyunk kiborít.
Nyugi szerintem a te tesod a rendesebb "fajta", de azért ne hadd magad! Remélem segítettem.
13/L :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!