Most mit tegyek? Nagyot csalódtam a húgomban, de mégsem akarom bajba sodorni?
Próbálom rövidre fogni.
A múlt héten két napra kórházba kellett mennem. A férjem éjszakás volt és nem kapott szabadságot.
Úgy oldottuk meg, hogy reggel mikor hazaért elvitte q lányunkat oviba, délután érte ment, este pedig átjött a húgom ittaludni, hogy legyen ki felügyel éjszaka.
Két hét múlva lesz a férjem testvérének az esküvője és elkérte azt a fejdiszt amit én viseltem az esküvőnkön anno. (egyedi darab, az érzelmi és anyagi értéke is magas)
Ma ahogy elő akartam venni a dobozt, láttam, hogy máshogy van mint volt (üvegvitrin, ritkán takarítom, szóval észrevehető volt)
Hát, nem volt benne a fejdísz. A hozzá való fátyol megvan, de a dísz maga sehol.
Tulestem pár sokkon és síráson, és lehivtam a húgomat.
Bevallotta, hogy a megbeszéltek ellenére lehivta egy barátnőjét aki itt is aludt.
A barátnő viszont családi nyaraláson van, jövő héten jönnek haza, csak a nagymama van otthon. Szegény nénit meg nem akartam ijesztgetni azzal, hogy lopással vádolom az unokáját.
Meg ugye, abban sem merek 100%osan biztos lenni, hogy nem-e a húgom vitte el.
A férjem szinte őrjöng, rendőrt hívna, mert nagyértékű a lopás.
Viszont ha balhét csapok a húgom nem áll mega szüleink, nagyszüleink előtt.
Na szépen elküldte.
Naszóval...
Voltak olyan fülbevalók, amik még a bolti csomagolásukban voltak.
De bizsu gyöngyök, satöbbik.
A nagymama majdnem rosszullett.
Kedves utolsó. Értem amit mondasz, de ez bármennyire is csúnyán hangzik, nem az én felelősségem. Én felelős vagyok a kislányomért, a pocaklakómért, talán egy kicsit a húgomért.
Ezért a szarkáért a saját szülei. Ha hazaérnek beszélek velük.
Azért se akartam rendőrt hívni, mert a saját családomnak is kárt okoztam volna.
Sógornőm megpróbálja megjavítani, a számlát pedig benyújtom a szülőknek.
Köszi, hogy leírtad, kérdező. Én vagyok az, aki küldte a linket a lopós gyerekekről.
Most már világos. Bocsi, csak nem értettem teljesen, hogy most a húgod vagy a barátnője volt a tettes. Ezek szerint a barátnő. Így már értem, teljesen igazad van, ez már tényleg nem a te felelősséged. A leírtak alapján biztos, hogy van valami lelki baja a lánynak, de remélhetőleg majd a családja foglalkozni fog ezzel.
Szomorú ez. :(
Azért örülök, hogy meglett a fejdísz.
Egy szar fejdísz, nem a világ vége!
Ráijesztenék a húgomra, és a lányra, hogy szerezzék elő, mert kapsz lesz!
Ha nem lesz meg, így jártál!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!