Ki menjek külföldre a testvéremhez?
Nagyon itthon ülős típus vagyok egyrészt és nagyon nem is szeretek az otthonomtól távol lenni!
Bátyám mondta hogy menjek ki hozzá 2 hétre, lenne egy ismeretlen hölgy (számomra) aki el tudna vinni és haza tudna hozni.
A bátyámnak van egy élettársa és egy kisfiúk akikkel el vagyok én ideig óráig, vagy talán egy két napot, de ilyen sok ideig még nem voltam együtt velük.
Nem tudom hogy bírnám, távol a kutyámtól itthoni légkörömtől stb.
Na meg a másik dolog a pénz, nem igazán van sok pénzem.
Mennyibe kerülne nekem kb? Természetesen nem szívesen lennék ingyenélő ( bár viccből hangsúlyozta hogy csak eurót vigyek) Mit tegyek??
22L
Biztos, hogy nem írtad el az életkorodat? Nem 12 éves vagy?
Úgy hangzik a kérdés, mintha egy kislány írta volna, "Nem tudom hogy bírnám, távol a kutyámtól itthoni légkörömtől", "lenne egy ismeretlen hölgy (számomra) aki el tudna vinni és haza tudna hozni", "nagyon nem is szeretek az otthonomtól távol lenni!" (felkiáltójellel) ... és ráadásul jóváhagyást kérsz rá a GYK közönségétől... Döbbenet.
Röhejesen gyerekes vagy. :D
Legalább ne reklámoznád...
Ha csak "ideig-óráig" tudsz ellenni a tesód nőjével, akkor valószínűleg nem túl jó a kapcsolatotok.
Biztos "nagyon" örülne a csaj, ha ott lennél két teljes hétig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!