Sarah200 kérdése:
Csúnya bosszú lenne?
Figyelt kérdés
A bátyámmal mindig veszekszünk. És állandóan lehord egy büdös k*rvának, a szüleim előtt is lehord.Már nagyon elegem van ebből.Vettem ricinust hajnövesztőnek és arra gondoltam bele teszek egy kicsit a kávéjába.2014. júl. 2. 00:05
31/31 anonim válasza:
Itt az egész család defektes. A bátty veri a hugát, eltöri a kezét!?!?!? Az egy álat lehet. Én is szoktam vitatkozni a testvéreimmel de még egyiket sem vertem szarrá. Főleg nem 18-20 évesen. Ismétlem: az ilyen ember egy állat. A szülők nem szólnak semmit amikor előttük leku*váz?? Gondolom amikor eltörte a kezedet megdícsérték. Te meg egy idegroncs vagy. Amikor egy gimnazista kislány(direkt írom így) bosszúálláson gondolkozik az már nem normális. Mondd meg hol laksz és szétverem neked azt a kö**ögöt. A szüleid meg nem érdemelnek gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!