Sarah200 kérdése:
Csúnya bosszú lenne?
Figyelt kérdés
A bátyámmal mindig veszekszünk. És állandóan lehord egy büdös k*rvának, a szüleim előtt is lehord.Már nagyon elegem van ebből.Vettem ricinust hajnövesztőnek és arra gondoltam bele teszek egy kicsit a kávéjába.2014. júl. 2. 00:05
21/31 anonim válasza:
Szerintem bosszuld meg máshogy. Mondjuk úgy, hogy kiállsz magadért.
22/31 Pikahamster válasza:
Na szerintem ezt ne!Gyerekes lesz és nem kérek hozzá sértő megjegyzést!Tejszinhabott teszel a kezébe meg csikized az orrát pl:Feltezd ask-ra (ha van és neki nincs ) de lehet hogy megver nem tudom.monr meg a szűleidnek
23/31 A kérdező kommentje:
Annyira sok választásom nincs.És van eszem nem vagyok egy kis se** hü**e ku**a. De álltam már ki magamért és eltört a kezem. Olyannal akarok visszavágni vagy megpróbálni leállítani amiből nekem nem lehet károm (nem ver meg). És ez OLAJ patikai egy kicsitől csak hasmenése lesz semmi komolyabb baja. Könnyű lehü**ézni nem ti vagytok ebben a helyzetben.
2014. júl. 4. 00:36
24/31 anonim válasza:
Nem tudom,csak hogy nekem, vagy másnak is írt a "kedves" kérdező(nem akármilyen levelet), csak mert nem értek vele egyet a kis "csínytevésében". De ne dicsekedj a gimnáziumoddal, ha ilyen eszközzel akarsz visszavágni. Tudod, az ész hatalma..ja, nem, nem tudod. Ha lenne eszed, nem ilyen alattomos, gyerekes módon tennél keresztbe. És ezek után, illetve a kis leveled után nem vagyok biztos benne, hogy ok nélkül hord le.Ha nem ad rá okot valaki, nem bánnak így vele. Befejeztem.
25/31 anonim válasza:
en is kaptam levelet...az eltort kezhez annyit fuznek hozza, hogy ha tenyleg ezt tette a batyad, akkor nyilvan orvoshoz is el kellett menned, ahol 100% hogy megkerdezik, hogy mitortent es nem hagyjak szo nelkul, hogy a batyad fizikailag bantalmaz. a szuleid meg meg hagyjak is? nekem ez nagyon santit
26/31 A kérdező kommentje:
Titokban felveszem ha legközelebb megüt vagy fenyeget. Köszönöm akik rendes választ adtak és azoknak akik ha azt is mondták nem jó ötlet nem hü**e pi**áztak le röktön és küldtek ronda üzeneteket.
2014. júl. 4. 14:03
27/31 anonim válasza:
Itt visszaolvasva senki nem hülye pi..zott le, és a röktön az RÖGTÖN. (Gimnázium..)
Ronda levelet meg csak te írtál, de amilyen a mosdó, olyan a törölköző...
28/31 A kérdező kommentje:
még jó hogy te egy nagy ész vagy. Esetleg te láttad az én üzeneteimet?? Nem akkor te vagy én tudom kivel és mit írtam? És igen gimnázium attól hogy elírok egy szót lehetek gimnazista ha már így felfújtátok ezt a gimi dolgot. De ha itt valaki valamit rosszul ír. Nem hü**éztek le?? Te is ezt gondolod mert elírtam egy szót. Még jó hogy téged anyud ilyen szép modorra nevelt.
2014. júl. 4. 21:38
29/31 anonim válasza:
Én simán szájon vágnám ha lek*rvázna.
30/31 anonim válasza:
Ne ricinust tegyel, az semmit sem hasznal. Tegyel bele dulcolaxot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!