Ti is azt látjátok, hogy egyre nagyobb divat a nagy korkülönbség? Miért van ez?
"Lehet tényeken vitatkozni, csak felesleges."
Mondd, miért nem fogadod meg a saját tanácsod?
Itt a Czeizel riport, amire TÉVESEN hivatkozol:
[link] - még véletlenül sem azt mondja benne, hogy 2-2,5 év ALATTI korkülönbség lenne az ideális, hanem azt, hogy MINIMUM 15 hónapot kellene várni az újabb teherbeeséssel, hogy a koraszülés esélyei minimálisak legyenek, és így MINIMUM 2 év lenne a korkülönbség a csemeték között.
"Tényeken"?
Aha.
Kérdező, láttál már képet a Tadzs Mahal-ról? Ismered a történetét? Mumtaz Mahal a 14. gyereke születésébe halt bele. A 14 gyerek között mind 2 évnél kisebb a korkülönbség.
Neked lehet ő a példaképed, de attól ez még nem lesz normális dolog - és ha a férjed éppen nem egy gazdag uralkodó, még ekkora síremléked se lesz...
Szerintem semmi közöd ahhoz, hogy ki mikor vállal második, harmadik babát, milyen korkülönbséggel. Úgy gondolom mindenki akkor teszi amikor megengedheti magának anyagilag, érzelmileg, testileg, vagy van akinek sokára jön össze a következő! Neked ez miért fáj? Az én ismerősi körömben meg épp az van, hogy kicsik a korkülönbségek.
Ez nem divat kérdése, de látom te szobrot vársz azért mert sűrűn szültél. Hidd el nem vagy csoda, sem kivételes egyéniség ezzel a "tehetségeddel". Mondom ezt úgy h nálunk is kicsi korkülönbségek vannak. De amilyen nagyképűen írsz, na az felháborító. Anyaként, hogy lehetsz ilyen? Nem szégyelled magadat? Én a helyedben már rég elsüllyedtem volna. Szerintem ilyen buta nőt a saját gyerekei is szégyellni fogják idővel. És jogosan.
Ja, hogy te így csináltad, te vagy a legjobb, a követendő példa, másnak is így kell?
Jól van, vedd úgy, hogy meg van simizve a buksid. Nagyon ügyes vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!