Mit lehet tenni irigy testvérrel? Baj, ha már az is megfordult a fejemben, hogy ne hívjuk meg az esküvőre?
15 évesen lett egy barátom, aki igazi "álompasi" (nem én állítom ezt, mások is ezt mondják).
Már a nővérem akkor is megjegyzéseket tett ránk, a kapcsolatunkra. Hogy ez csak egy rövid tiniszerelem, el ne higgyem, hogy egy ilyen srác majd velem marad, "viccesen" megjegyezte, hogy biztos a pénze miatt is akarok ennyire vele lenni (gazdag) és ehhez hasonló megjegyzéseket tett, mikor egyszer szakítottunk, látni kellett volna az arcát... Nem jött össze, amit gondolt, mert nem egy rövid tiniszerelem volt, hamarosan összeházasodunk.
Nemrég elmondtuk anyáéknál, hogy gyerekünk lesz és teljesen kiborult, hogy milyen igazságtalan az élet, hogy ők a férjével évek óta éjjel-nappal dolgoznak aprópénzért és küzdenek azért, hogy gyerekük legyen, nekem pedig próbálkozás nélkül siker minden, nem is akartam ezt a gyereket, stb.
Neki több sikertelen párkapcsolata volt, a férjével szinte tönkrement a házassága, annyira akar már gyereket és az életük sem olyan jó. De nem értem, miért tesz ezért megjegyzéseket rám és a vőlegényemre.
A gyűrűmre is közölte, hogy az árából más évekig megélne és nem érti, miért kell mindenkinek tudnia, hogy eljegyeztek.
Már az is megfordult a fejemben, hogy nem kéne meghívnom az esküvőnkre, mert nem akarom a savanyú képét nézni és a megjegyzéseit hallgatni, nem akarom, hogy elrontsa életem egyik legfontosabb napját.
Szerintem az a gond hogy neked hipp hopp sikerult minden,neki pedig megkell kuzdenie mindenert. amugy hany evesek vagytok?
Es: 15 eves korod ota vele vagy,csak varhato volt hogy egyszer elvesz felesegul+baba is lesz :-)
de pl egy otlet: segitsetek neha nekik is... nem nagy osszegekkel ( azt mondtad gazdag a volegenyed..) pl neha egy nagybevasarlas,vagy elmehetnek a tesoddal kettesben vasarolgatni shoppingolni,vagy csak leulni meginni egy kv-t,es szepen lassan ujra epiteni a kapcsolatotokat.. anyukadet mit szolnak ehhez a harchoz? nyakam teszem ra hogy az a baj hogy neked minden ossze jott hirtelen,neki pedig kuzdeni kell az utolso egyes garasig... :( Sok boldogsagot kivanok,es sok sikert a tesoddal valo kapcsolatodhoz
Nem kell neked megvesztegetni a testvéredet, hogy elviseljen, ahogy a 6-os válaszoló javasolta. Szeretni már nem fog, miért alázkodnál meg előtte?
10-es szerint pedig a terhes anyák csak vakondok üzemmódban közlekedhetnek, mert neki nem lehet gyereke.Ha kevesebbet stresszelné magát irigységgel, gyűlölködéssel, lehet, hogy sikerülne a baba.
Ne hívd meg az esküvődre, felesleges energia pocsékolás. A gyűlölethullámok elérnének téged is, érzékelhetően a többi vendéget is.
"10-es szerint pedig a terhes anyák csak vakondok üzemmódban közlekedhetnek"
Legtöbb esetben még nem is látszik hasa amikor közlik, minek írsz ekkora hülyeséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!