Most örökre megutált a tesóm?
Figyelt kérdés
Elmentem bulizni és találkoztam a tesóm barátaival, Velük iszogattam és az egyik fiú kezdeményezett nálam, jól éreztük magunkat, de ez most Kiderült, a testvérem nagyon haragszik nem is szól hozzám, próbáltam bocsánatot kérni de nem hagyta hogy végig mondjam, Ennyire még soha nem haragudott, nem tudom mit kéne csináljak hogy ezt eltudjuk felejteni... Segítsetek kérlek!!2014. jún. 13. 18:56
11/12 anonim válasza:
hát akkor viszont baromira nem értem mi baja van... de az biztos, hogy nem örökre utált meg... pár nap aztán megnyugszik :)
12/12 A kérdező kommentje:
Hát ugy legyen :)
2014. jún. 13. 21:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!