Hol a határ a testvérünk anyagi támogatását illetően?
Egyébként kinek a kolbászáról van szó? :))
Azaz ki pénzéből volt a hűtőben az a kolbász? Tényleg vérlázító az, amit csinál a tyúk, de ha nem a te pénzeden élősködik, akkor az lázadhat csak, aki megkereste azt a lóvét.
Ha neki ok így, akkor rendben van a dolog.
Megértem az érzéseidet, mindennek van határa, de ezt tényleg a párodnak kéne elintéznie, az ő testvére.
Egyébként hány éves ez a nő? Ez nagyon érdekelne, mert nem mindegy hogy 18 évesen ilyen valaki vagy 30 évesen.
"el fogom mondani neki, hogy a férjemnek jólesne.... férjemnek szüksége van a pozitív visszajelzésekre."
Ezzel semmire sem mégy. A férjed nevében kardoskodsz, és hazudozol (hiszen nem tudhatod, hogy a férjed maga hogyan vélekedik erről ez egészről!); és valójában a TE véleményedet és akaratodat adod elő úgy, MINTHA az a férjedé volna. Ez agresszió, kedvesem, nem is kicsi.
A férjed egy balek pupák, így nevelték, és elég gyönge és buta ember ahhoz, hogy ez belássa. A tesóka bármeddig terrorizálhatja, használhatja, mert valószínáleg anyuka egy-az-egyes kiadása.
Ha a férjed nem képes leállítani a saját testvérét, és az szabadon jön-megy az életetekben, akkor vagy te kivered a palávert, de nem hátulról, hanem egyenesen, bele a képébe, és felvállalsz egy nagy családi háborúságot (ehhez erő kell ám, nem is kevés!), vagy pedig tűrsz tovább.
Esetleg összepakolhatsz és elválhatsz a férjedtől, ha ennyire eleged van a hugicájából vagy nővérkéjéből és belőle.
Én kissé más ember vagyok, mint te. Egyenes, mint a grizzly f..sza. :) Semmiféle ingyenélőt el nem tűrök, és kereken meg is mondom. Nincs is körülöttünk semmiféle parazita, holott a sógornőim folyamatosan próbálkoznak. Csakhogy a férjem partner abban, hogy ne legyen parazita a nyakunkon - nem úgy, mint a te esetedben. És ez minden ilyen helyzet kulcsa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!