Hol a határ a testvérünk anyagi támogatását illetően?
"Túlzás azt kérni, hogy vágjak jóképet pl ahhoz, hogy anyák napjára megérkezett üres kézzel, de amit mi vittünk virágot, azt anyósom szétültette és egy cseréppel már el is vitt a kishölgy haza."
Az anyósod nem dönthet úgy, hogy az ajándék virág egyik felét odaadja a lányának?
75 százalékos, mégis mi késztet arra, hogy így vélekedj valakiről, akiről csak a sógornőjén keresztül olvasol? Méghogy leordítanád a fejét? Ingyenélő p*tsa?
A kérdező megírta, hogy amikor még csak barátnője sem volt a férjének, akkor adta az autót a férje a saját testvérének. Tehát sok köze most sincs a kérdezőnek ehhez.
Továbbá a lakásba mikor és hogy költözött be - szintén nem tudjuk.
Kérdező! Én azt gondolom, hogy téged bosszanthat, de nem teljesen jogos a felháborodásod.
Írod, hogy viszonylag jól keres a férjed, tehát nem létszükséglet neki az a pénz, amit a testvérére költ.
Én is több millió forintot adtam már a testvéremnek, és a férjem soha egy pillanatig nem kérdőjelezte meg, hogy mit miért és mennyit adok a húgomnak. Én sem szólok bele, hogy ő hogyan támogatja a saját testvéreit.
Amíg nem a ti szátokból veszi ki a falatot, vedd úgy, hogy az a saját pénze, és akár el is kártyázhatja.
De azért kíváncsi vagyok, hogy tényleg megmutatod-e a férjednek. Előbb pofátlannak minősítetted a húgát, ezt is akarod, hogy elolvassa?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!