Most mit csináljak a húgommal? Mindenáron el akar vetélni!
Tegnapelőtt este a húgom (26) kék-zöldre verve, szakadt ruhában jelent meg nálam. Rögtön kórházba akartam vinni, de nem engedte, alig bírta elmondani mi történt. Mint kiderült kb. 10 hetes terhes és mikor ezt elmondta a férjének (9 éve vannak együtt), az összeverte és kidobta a lakásból. Csak tavaly házasodtak össze, de nem volt köztük téma a gyerek, mert a húgom még egyetemre jár, közben a férje cégénél dolgozik. Kapott volna máshol is munkát, de úgy gondolták, az egyetem miatt jobb, ha inkább a férje a főnöke, hiszen így nem probléma a vizsgaidőszak, stb. A húgom mindig azt mondta, hogy 35 éves kora előtt nem is akar szülni, de most mégis összejött a baba és álmában sem gondolta volna, hogy a férje így fog reagálni. Rendőrségre se hajlandó menni, abba nagy nehezen beleegyezett, hogy a férjem elmenjen a ruháiért, irataiért és itt marad nálunk. Mivel a kedves férj nem engedte be az enyémet, mikor a húgom elaludt, mi ketten leszaladtunk a kínaiba venni neki pár ruhát. Az enyémek leesnek róla, ő pedig nem akar ilyen állapotban mutatkozni.
Kb. fél óra múlva arra jöttünk haza, hogy felváltva dönti magába az itthon található borokat, pezsgőket! Azonnal kikaptam a kezéből, ő pedig őrjöngött, hogy mindenképpen el akar vetélni, hogy a férje visszafogadja, a férjem alig bírta lefogni. Majdnem hasba rúgott, emiatt nagyon ideges lettem, mert én is terhes vagyok, de ő még nem tud róla. Nem tudom el merjem-e mondani neki, lehet hogy csak rontana a helyzeten? Vagy pont ellenkezőleg, megjönne a jobbik esze és eszébe se jutna visszamenni ahhoz a vadállathoz, babázhatnánk együtt? Azt kiabálta, hogy neki csak a férje van, muszáj hozzá visszamennie, különben éhen hal. Sajnos tényleg nincs egyetlen rokonunk se, de nálunk lakhatna a gyerekkel is és biztos nem halnánk éhen.
Kihívtam hozzá az ügyeletet, de bezárkózott a szobába, az orvos pedig itt hagyott azzal, hogy ha hajlandó előjönni, hívjam újra...
Most mégis mi a fenét csináljak? A férjemmel mindketten dolgozunk, nem tudjuk 0-24-ben őrizni, kórházba menni nem hajlandó. Vigyük be erőszakkal? Teljesen kétségbe vagyok esve, de még egy szem nyugtatót se vehetek be!
Kamu!
Nem akar gyereket,menjen abortuszra.Normális felnőtt nő ilyet nem csinál,ha mégis,akkor zárt osztályon a helye!
"babázhatnánk együtt?"
Igen, mivel a húgod még nálad is fiatalabb, nyugodtan babázhattok együtt, a Barbie-babáitokkal persze, lassan úgyis vége a sulinak.
Ha a hugod nem akarja megtartani a babat,emlitsd meg neki az abortuszt.Az ivastol,gyogyszerektol nem feltetlenul fog elvetelni,viszont nagy valoszinuseggel bebiztositja,hogy beteg babaja szulessen.
Ha konkretan az abortuszrol beszelsz neki, valoszinuleg o is jobban atgondolja,hogy mit is akar valojaban.
Barhogy dont is,segitsegre lesz szuksege.A ferjehez semmikepp ne engedd vissza.
Nagyon örülök, hogy valaki szerint ez egy mese, ezek szerint ti családi titkok-on meg kitalációkon éltek... Bár mese lenne ez a dráma!! Ja, és nem éjszaka rohantunk a kínaiba, hanem másnap, biztos nem fogalmaztam elég értelmesen.
A normális válaszokat nagyon köszönöm!! Sajnos mindketten a kórházban vagyunk, ő a pszichiátrián, én a szülészeten, mert begörcsöltem. A férjem kettőnk között rohangált egész délután, behozta a laptopomat, mielőtt valaki belekötne, hogy a kórházban netezek...
A húgom már nincs olyan hisztérikus állapotban, reggel tőlem is bocsánatot kért, de még nem tudja eldönteni mit akar. A férjem elmondta neki, hogy terhes vagyok, mikor ott volt az orvos, de nem reagált rá semmi különöset, lehet, hogy fel se fogta. A kórház feljelentést tett a férje ellen, most már nem tiltakozott. Nem tudom mi lesz... A mesebeli kommentektől kíméljetek meg, ha lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!