A testvérem és én mindig is nagyon sokat voltunk együtt, főleg a nehéz gyerekkorunk miatt: az apukánk korán meghalt, az anyukánk meg lelépett amikor én 19, az öcsém 15 éves volt, ezért nekem kellett őt tovább nevelni és eltartanom magunkat. Elmentem dolgozni, fizettem az iskoláját, és ha szűkösen is de mindig kijöttünk, sokszor még a nagyis is besegített egy kicsi pénzzel. Eltelt hat év és úgy éreztem, hogy sinen vagyok, építettem a karrieremet és elvettem feleségül egy gyönyörű lányt. Akkor úgy éreztem, hogy nincs nálam boldogabb ember a világon és hogy azt amit elvett tőlünk az élet most pótolja és hogy amekkora fájdalmat kaptunk most kétszer annyi örömmel adja vissza az élet! De ez az érzés hamar szertefoszlott, amikor egyik este hamarabb hazaértem és megláttam az öcsémet és a nejemet a közös ágyunkban hemperegni! Ők nem tudják, hogy tudom és hogy láttam őket. Most egy hotelba mentem és nem tudom, hogy mit tegyek! Srácok, akiket ért már bármiféle megcsalás, mit tennétek a helyemben?
Fiam még csak 13 vagy, törd a fejed a matekházin, ne ilyen szappanoperába illő baromságokon.
2014. máj. 17. 15:26
2/6 A kérdező kommentje:
Kérem csak olyan írjon ide aki volt már hasonló helyzetben!
2014. máj. 17. 15:28
3/6 anonim válasza:
Lány vagyok.
Pontosan azt mondd el a nejednek, amit itt leírtál. Kérdezd meg, most hogy legyen, mi legyen a továbbiakban. Egy házasságot nem kell azonnal felbontani egy ilyen helyzet miatt, de érdemes közösen átbeszélni, hogy mik a problémátok egymással. Meg lehet próbálni néhány hetet külön élni, hogy mindenki gondolkozzon el, hogyan legyen tovább az életetek. Nem te vagy az első, aki így járt, de nem is az utolsó. Ne emészd magad, ezt ki kell beszélnetek. Sajnálom :(
2014. máj. 17. 15:34
4/6 anonim válasza:
1-es 19+6= add össze utána trolkodkodj!
én a helyedben akármilyen nehéz is vissza megcsalnám le videóznám magam az öcskösnek vernék egy hatalmas pofont elküldeném a nagyihoz .A feleségedel leülnék a tv-hez reggel 2-es ben lejátszanám a filmet! végig és ha közben neki álna feljebb az mondanám" HA FELKELSZ AZ ÁGYBÓL ,SOHA TÖBBÉ NEM AKARLAK LÁTNI, HA MEGBÁNTAD AMIT TETTÉL AKKOR VÉGIG NÉZED VELEM AHOGY JOGOSAN VISSZA MEGCSALTALAK! AHOGYAN TE TETETTED AZ ÖCSÉMMEL!
19F
2014. máj. 17. 15:49
5/6 anonim válasza:
én felnőtt módjára kezelném a dolgot, először is miért kéne helyre hozni egy olyan kapcsolatot ahol a feleség a férj tesójával kavar undorító vagy kialakul köztük valami és ezt szépen közli a férjjel(de addig semmi szex) vagy visszafogja magát. Másik az öcséd milyen suttyó már mert haverod exével nem bújunk össze és tesód csajaival nem fekszünk le(akkor sem ha szakítanak) szóval egy íratlan szabályt naagyon csúnyán nem tartott be. Először is szereznék egy kamerát hogy a következő aktust felvegye, mert előfordulhat hogy mindketten tagadni fogják a dolgot és nem árt ha van bizonyítékod. Aztán elválsz keresel egy tisztességes lányt öcsivel meg megmarad a kapcsolatod csak sajna már sosem lesz olyan mint régen:(
2014. máj. 17. 16:20
6/6 anonim válasza:
Én leültetném mindkettőt, és szembesíteném őket a helyzettel. Nagyon csúnyán elárult mindkettő. Bosszút állni felesleges, de szerintem a további életedet szervezd úgy, hogy rájuk már ne nagyon számíts. A te döntésed, hogy megbocsájtasz-e, de ami biztos, hogy tisztázni kell a helyzetet, ne őrlődj tovább, és igyekezz túllépni minél előbb a saját érdekedben.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!