Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Mit gondoltok, ti miért csinálnátok ezt?
Figyelt kérdés
Tegyük fel, évekig nem beszélgettetek egy csajjal, semmi közötök nem volt egymáshoz, majd egy szép napon elkezdtetek beszélgetni, egyre többet és többet. Majdhogynem ellenséges volt a viszonyotok, aztán egyre több időt töltöttetek együtt. Belájkoljátok egy képét, ami addig soha nem fordult elő. Azért tennétek, mert tetszik a lány és ilyenformán akarnátok jelezni, vagy csak megnyomnátok a like gombot, hogy elnyugodjon? :D2013. okt. 2. 18:03
1/5 anonim válasza:
.... ( facepalm ) Szerintem elég egyértelmű, hogy tetszik neki a lány...
2/5 anonim válasza:
Hát nekem van lány ismerősöm , akivel úgymond nem vagyunk jóban , de szerintem mind a ketten legszívesebben egymásra vetnénk magunkat , ez egyfajta megérzés , és általában jó megérzéseim vannak. Szóval a gyűlöletet és a szeretetet sokszor nem sok választja el egymástól , úgy h simán lehet h átbillent a másik oldalra és bejössz neki :D
20f
3/5 anonim válasza:
Mi lenne ha egyszer végre valaki nem a liketól hinné azt, hogy tetszik neki.
4/5 anonim válasza:
Az ilyen szituk nekem eddig teljesen úgy jöttek le, hogy a srácnak éppen nincs senkije és csak kihasznál egy ideig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!