Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Mit csinálnátok, ha kiderülne, hogy az egyik barátotok (lány) bevallaná, hogy szeret?
Szép és nem az esetem.
Ha szép lenne és szeretne engem, akkor is elvinném randira.
Az a helyzet Sütikém, hogy nekem a mamám mindig azt mondja, hogy mindenkivel lehet beszélni és megkérdezni dolgokat aztán vagy olyat mond ami nem tetszik vagy ép az ellenkezőjét.
Rossz dolog a viszonzatlan szerelem(tudom jól), de mindent meg lehet beszélni.
Vegyük ezt a konkrét esetet, ha a lány a barátom akkor nyilván nem akarok neki rosszat így megpróbálnám megbeszélni vele az érzéseit és egy mindkettőnk számára megfelelő megoldást találni.
A legyünk továbbra is barátok nem játszik mert hát ugye ő nem így tekint rám.
A teljes elzárkózás és, hogy egyáltalán ne találkozzunk megint nem jó mert abba szegény belerokkanna.
Valahol a kettő közt van talán a megoldás, néha találkozni és inkább úgy, hogy társaságban, így nem is annyira intim a helyet és mégis látja a lány akit akar és talán idővel másfelé fog nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!