Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Miért tart idegesítőnek a bátyám?

Miért tart idegesítőnek a bátyám?

Figyelt kérdés
6-év van köztünk és kiskorom óta imádtam.Mindig ölelgettem és sokat hülyültünk.Most 15 éves vagyok és valamiért elutasítja a "közeledésem". (Aztán nem félre érteni testvéri szinten szeretem!!)Nem tudok már vele olyan sokat beszélgetni.Sokat tanul és velem is csak arról tud beszélni. Amikor megpróbálom megölelni vagy valami eltol.. miért idegesíti ennyire? /nincs barátnője/ 15/L

2014. máj. 4. 17:24
 1/7 anonim ***** válasza:
83%
mert a nagyobb fiúk már nem ilyen ölelgetős típusok
2014. máj. 4. 17:28
 2/7 anonim ***** válasza:

Mert sokat tanul...

Az eléggé le tudja szívni az ember energiáját.

Egyébként vele már próbáltad megbeszélni ezt?

Mond el neki amit nekünk!

2014. máj. 4. 17:31
 3/7 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy valami bántja? Szerelmes? Akármi?
2014. máj. 4. 17:32
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha tippelhetnék, azt mondanám már mást ölelget. akkor is ha Te nem tudsz róla:-)
2014. máj. 4. 17:38
 5/7 renji7575 ***** válasza:

Tedd csak fel neki bátran a kérdést mi nyomja a lelkét, netán megbántottad valamivel?

Tudod nincs túl sok olyan szerető testvér mint ti..

Ha kellemetlenül érzed magad oszd meg vele:):3

2014. máj. 10. 21:43
 6/7 anonim ***** válasza:

Szerintem, ne erőltesd az ölelgetést, ha ő nem akarja. Ne vedd személyesen, hogy eltol téged. Ha nincsen barátnője, talán most igyekszik rendezni magában a női nemhez kötődő viszonyát, és a te haveri, pajtásos viselkedésed nem passzol ehhez az idálhoz. A fiúk később érnek, és azok a fiúk, akiknek kevés vagy semmilyen lánykapcsolata nem volt kamasz korában, azok még később. Hagyni kell őt. Ha nincs is jelenleg barátnője, talán tetszik neki valaki az egyetemen, de nem tudja, hogy hogyan kezdjen hozzá, hogy a lány felfigyeljen rá. De ez csak találgatás a részemről.

A tanácsom: tartsd tiszteletben az igényeit, akkor jobban tudtok együtt beszélgetni - és talán nemcsak a tanulásról, hanem minden témáról, ami téged érdekel.

2014. máj. 10. 22:23
 7/7 anonim ***** válasza:
én ugyanebben a cipőben járok. nekem is nagyon nehéz volt elfogadni, de kezd felnőni. idővel sokat fogsz úgy gondolni rá, hogy a testvér, aki nem foglalkozik velem, pedig a helyzet teljesen más.. még akkor is, ha egész nap facebokozni látod, mert fontos ügyeket intéz személyesen és hivatalosan is. nyugi. :)
2014. máj. 11. 18:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!