Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mit lehet tenni? A hugaim...

Mit lehet tenni? A hugaim elviselhetetlenek tovább lenn

Figyelt kérdés
Van két hugom. 14 illetve 15 évesek ugye 8.os és 9.esek. Én Budapesten vagyok egyetemista. A szüleimmel heti rendszereséggel beszélek. Amikor haza megyek Pécsre mindig letaglóznak. Pl. most 4 napra is hazajöttem aminek nagyon örültem. Szerdán mivel úgy volt vonat a suliba eléjük tudtam menni. Erre megkaptam hogy de gáz vagyok, ilyet csak a nagyi csinál max. Meg hogy én ingyen élek fent Pesten. Pedig ez nem igaz dolgozom egyetem melett+a tandíj egy részét én spóroltam össze gimi alatt. Karácsonykor vagyis az után a barátom is lejött hozzánk a szüleim nagyon örültek neki a tesóim pedig hogy fú milyen gáz meg minden hogy nincs milyen márkás cucca. Anyumék is próbáltak velük beszélni de nem nagyon lehet. Van egyátalán valami megoldás? 22/ L
2014. máj. 3. 17:57
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Édesanyád és Édesapádnak ki kéne nyitnia a pofon zsákot...
2014. máj. 3. 21:45
 12/12 anonim ***** válasza:

Te nem így "lázadtál" én sem. De az ő korosztályuk ilyen. Nem sokat tudsz tenni. Persze beszélhetsz velük, a szüleiddel együtt is beszélhettek, de amíg nem élték ki magukat addig nem fognak változni.

Szerintem az is szerepet játszik, hogy te kiköltöztél a családi fészekből ők meg ketten maradtak. Három testvér esetén meg mindig van egy kiközösített gyerek(tapasztalat). Most te vagy az.

Megértem, hogy rosszul esik amiket mondanak de ez az idő elteltével változni fog és mire ők is felnőnek remélem csodálatos és szoros kapcsolatod lesz a testvéreiddel. :)

2014. máj. 6. 20:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!