Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Ti szólnátok, hogy keveslitek...

Ti szólnátok, hogy keveslitek az ételt?

Figyelt kérdés
Testvéremékhez nagyjából 1-2 hetente megyek látogatóba. Főiskolás vagyok, mindig mondja, hogy ebédre menjek, meg is kérdezi, mit főzzön, szívesen lát. Viszont gyakran éhes maradok ebéd/vacsora után. Nem ad kifejezetten keveset, ugyanannyit kapok, mint ő vagy a férje (ha épp otthon van), de úgy tűnik, jobb étvágyam van, mint nekik. Szerintetek ciki lenne szólni? Nem akarom megbántani, nagyon jó testvér.
2014. ápr. 1. 12:32
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
89%
Én nem szólnék, de ha nálam maradna valaki éhen, elvárnám, hogy szóljon. :) Nekem inkább bűntudatom lenne attól, ha azt látnám, hogy én többet akarok enni, mint más és arra gondolnék, hogy milyen falánk vagyok.
2014. ápr. 1. 13:56
 12/17 anonim ***** válasza:
97%

A tesódnak nem mersz szólni?

Ugyan már! Miért bántódna meg valaki, mert te többet eszel.

Mond azt, hogy az előétel finom volt, mi lesz a többi? :)

2014. ápr. 1. 14:44
 13/17 A kérdező kommentje:
Köszi szépen mindenkinek!
2014. ápr. 1. 20:52
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ, hogy állnak anyagilag, mennyire van kicentizve az étel, bár ha ő maga hív át enni jószívvel, akkor nem lehet probléma.

De például az én nővérem most elég rosszul áll anyagilag, kevés fizut kap, meghalt a férje, egyedül neveli a 2 kamasz fiát. Van, hogy szószerint ki van számolva hány adag ételt tud csinálni a két fiúnak egy napra. Ilyen helyzetben akkor sem kérnék vagy fogadnék el tőle ételt ha már ájuldoznék. Persze nem mindig ilyen gáz a helyzet, volt már, hogy az egész családot bőséggel vendégül látta.

2014. ápr. 11. 19:07
 15/17 anonim ***** válasza:
És nem kínálgat, hogy kérsz-e még?
2014. ápr. 12. 06:19
 16/17 anonim ***** válasza:
Minek eszel annyit? Csak kitágul a gyomrod aztán elhízol. Ha eszel, csukd be a szemedet, akkor az agy hamarább jelzi, hogy tele a pocakod.
2014. jún. 9. 06:11
 17/17 anonim ***** válasza:
Éhezni nem éhezel, konkrétan nem fogsz leájulni a székről, hogy vigyenek kórházba, mert éhen halsz. Az, hogy szereted a hasad, más téma, de azt meg a tesódnak már tudnia kéne. Én is tudom, mennyit eszik a húgom.
2014. jún. 9. 13:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!