Családon belül mi a véleményed a pénzezésről?
Figyelt kérdés
Unokatestvérem kért meg, hogy rendeljek neki az e-bay-ről. Az egész nem több pár száz forintnál, szívesen elengedném.
Ti mit gondoltok erről?
2014. márc. 31. 18:34
1/6 anonim válasza:
Pár száz forintos dolognál, főleg ha nem is állok rosszul anyagilag, persze természetesen. Nálam ez a határ 5-10 ezertől kezdődik.
2/6 anonim válasza:
En sem fogadnám el tõle, ha megengedhetem magamnak, vannak emberek,akiknek pár száz FT is sokat jelent.
3/6 A kérdező kommentje:
Ez az, hogy Ők vannak rosszabb helyzetben.
Ezzel nem sértem meg őt?
2014. márc. 31. 18:57
4/6 anonim válasza:
Én még a munkatársnak is fizetek egy fagyit ha arról van szó, nem hogy egy rokonnak.
5/6 anonim válasza:
Ha nem azt mondod neki, hogy azért engeded el, mert rosszabbul állnak anyagilag, csak nem veszed el a pénzt, mikor vissza akarja fizetni, s elintézed kedvesen, akkor nem fog megsértődni.
6/6 anonim válasza:
Én 5 trafikot kaptam tavaly, abból egyet a fiamnak adtam, egyet a lányomnak, egyet meg a az apósnak, én kettőt viszek.
Családban ez így természetes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!