El tudnád fogadni, ha a testvéred meleg lenne?
Igen.
Imádom a tesóm, még úgy is, hogy azért vannak elég durva vitáink. Biztos vagyok benne, hogy akkor is szeretném, ha az derülne ki róla hogy meleg... komolyan, ő a testvérem - semmi olyasmi nincs, ami megakadályozna abban, hogy szeressem :)
Másfelől pedig a melegség nem olyan dolog, amiről ő "tehet", és egyáltalán nem találom elítélendőnek sem, így aztán semmi értelme nem lenne hibáztatni miatta. (21/N)
az én tesóm a saját neméhez vonzódik, de ettől nem változik semmi a kapcsoltunkban. imádom, megvédeném bármitől, nagyon értékes ember.
alapvetően semmi bajom a homoszexuálisokkal, amíg kulturáltan viselkednek, és nem teregetik ki a magánéletük minden mozzanatát.
Simán el lehet fogadni.
Meleg vagyok, s elfogadtak.
Egy zárt családi körben csak megértőbbek az emberek. Persze, még fiatal vagy, addig azzal jönnek hogy "tinédzserkori identitászavar" stb....
De, akinek megvan a magához való esze, az nem tagadja ki a gyeremekét homoszexualitása miatt.
Elfogadnám, úgyanúgy a testvérem ugyanaz az ember akivel már az anyaméhben is együtt voltam (ikrek vagyunk).
Annyit kérnék tőle, hogy a szerelmi életét ne ecsetelje előttem, de ezt amúgysem teszi, úgyhogy lényegében nem változna a kapcsolatunk.
Most aki kész tényeket nem tud elfogadni,szerintem az egy buta ember.Nem lehet vele mit kezdeni.
A családtagjainkat amúgy sem válogatjuk.
Az a baj,hogy sok ember nem tudja felfogni azt a tényt,hogy más emberek nem azért jöttek a világra,hogy a mi elfogadásunkra szoruljanak.Mindenki egy önálló lény,önálló akarattal és vágyakkal.Ezt mindenkinek tudnia kellene.A gyerek,testvér,feleség,férj nem egy eszköz a mi boldogságunkra,hanem egy lehetőség az életünk tartalmasabbá tételére.
Egy embert amúgy sem a szexualitása teszi leginkább érdekessé hanem a személyisége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!