Mit tegyek ha ilyen jutott a tudomásomra?
Először is azt tudni kell h a húgommal ég és föld vagyunk.
Én mindig is a jótanuló, szerény, visszahúzódó kislányka voltam, ő a rossz tanuló, fiúzós, menő csaj.
nekem komoly kapcsolatom van évek óta, de sosem jártam igazán bulikba, nem fiúztam. semmi ilyesmi. felhúz az h mit művelnek a mai 14-15 éves lányok.
azt hallottam h múltkor amikor azt mondta h csak pár utcával arébbra megy el egy barátnőjével hazudott mert valójában discoban volt, ahol jól meg is ba*zták.
és tán rögtön seggbe. meg suliban is ahogy tud úgy szo*ja le a fiúkat. meg tán meztelen képeket küldözget magáról.
meg ilyesmik.
én mit tehetnék? azt hittem senkije sincs, de hatalmasat csalódtam. mi lesz ha teherbe esik? vagy elkap valami betegséget?
kérdőre vontam de letagadott mindent.
az szól még ellene h amikor hazajött a discoból a térdei lilák voltak. nevettem is egyet magamban mint aki egész éjjel térdelt valaki előtt. de úgy tűnik ez igaz:s
ha apám vagy a bátyám ezt megtudja az tuti h kinyírják.
anyámnak mondjam el? halál ciki:/ h mondjak anyám előtt ki ilyen szavakat h szo*pás. komolyan még én szégyellem magam:/
szép csaj a húgom az tény, én is az vagyok. a különbség csak annyi h én tisztelem a testem, az életem. én már évek óta magyarázom neki h nem szabad korán kezdeni a fiúzást mert baja lehet belőle.
nem tudom mit tehetnék.
19/l
szerintem anyukádnak mond el mit hallottál, bízd csak rá, hogy mit fog tenni :)
te csak a hugodat óvod meg a nagyobb bajtól. :)
"valakinek egy jó egyetem "
Ó igen. Nővéremnek is céljai voltak, ugyanis meg akart felelni. Egy idő után már elhitte, hogy saját magának. Pedig csak nem akart kiesni otthon a pikszisből.
Mára három diploma boldog vagy boldogtalan tulajdonosa, mert jelenleg 2 év munkakeresés után egy öregek otthonába eteti meg emelgeti a néniket bácsikat, meg beszélget velük. 3 diplomával, havi 150-ért. Ezért cserébe lát fekélyeket, felfekvéseket, és hetente meghalni valakit.
Tudod ő is azt hitte, hogy az egyetemtől több lett. Nem így van. Aki nem él, annak lehet akármennyi diplomája, nem fogja tudni jól használni. Maga a lexikális tudás nem visz előrébb, csak akkor ha tapasztalattal is párosul. Otthon, a négy fal közt nem fogsz megtanulni élni.
Ez is szerepeljen a céljaid között.
25 félreértettél. Nem lenézem, egy percig se gondold. Nővéremről beszéltem, aki rettenetesen nehezen viseli a munkáját. A múltkor már elsírta magát, mert rettentően lelkis és kezd tönkremenni a sok haláleset miatt.
Csak annyit mondtam, hogy a nagy álmokból az élni nem tudás miatt a három diploma mellett csak olyan munkára futotta, amiben boldogtalan. Csak a diploma nem old meg semmit.
Élni, és tapasztalni, és tanulni egyszerre kell. Nem lehet csak az egyiket kiemelni.
Aki fentebb kérdezte, hogy hogy jön a meztelen képek meg a szexuális együttlétek mellé az önállóság, annak üzenem, hogy a felét se gondolom igaznak a fenti színes irománynak.
Lehet, hogy húgi lefeküdt valakivel egy buliba, ami valljuk be nem a világvége, és se nem az első, se nem az utolsó aki ezt tette. Ez már színezve ment tovább mint hír, aki hallotta az is hozzátett, aki a nővérkének mesélte az is, és így kerekedett ki egy kis fent említett "történet."
Az önállóság ebbe annyi, hogy elmegy discoba, mivel nem engedik el megoldja. A későbbiekben is meg fogja tudni oldani a dolgait. Persze ez nem az élet példája, mármint a disco, de másban is talpraesett lehet.
akk hány évesen fogalmaz így?:)
nem érdekel h ki hisz nekem vagy ki nem.
annak köszönöm aki értelmes választ adott. aki meg a másikat gyanusítja hazugsággal annak meg csak annyit h mindenki magából indul ki;)
Igazából a húg korára tippletem.. Hogy valamelyik osztálytársáról szól..
Ha a kor kérdezted..
Sajnos viszont a sztorit teljes mértékben eltudnám hinni, hisz látom mit csinálnak..
( ha megis igaz, akkor te semmit nem tudsz tenni, a szüleidek kell(ene) megnevelni, és neki kell elmondani a helyzetet, kultúrált megfogalmazással, de kerteles nélkül)
azért gyanúsítunk kamuval, mert ilyen stílusban hasonló sztorit kismilliószor előadnak...
Ha mégis igaz, akkor elnézésedet kérem, nem megbántan akartalak.
27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!