Tudomásomra jutott egy majdnem 50 éve történt kettős gyilkosság! Elévült már?
Figyelt kérdés
Tudom hol történt és ki tette, miért és hol van most ez elkövető !2014. márc. 1. 15:39
1/12 anonim válasza:
Olyan nincsen, hogy kettős gyilkosság, így ez nem is juthatott a tudomásodra. Kétrendbeli emberölés van.
2/12 anonim válasza:
Bizonyíték is van vagy csak valaki mesélte?
3/12 anonim válasza:
Ez bármelyik kereskedelmi Tv- nek jó sztori lenne vagy bulvár lapnak
4/12 A kérdező kommentje:
két tisztet öltek meg.
2014. márc. 1. 16:17
5/12 A kérdező kommentje:
Ja van bizonyíték mert keresték is az illetőt tehát tudják ki tette de külföldre szökött
És én tudom hol van. (pár napja tudom)
2014. márc. 1. 16:18
6/12 anonim válasza:
Az első nagyon okos akart lenni.
Tudod mi a különbség az emberölés és gyilkosság között ? Te íkúbajnok.
7/12 anonim válasza:
Olyan, hogy gyilkosság, a magyar büntetőjogban nincsen. Te még nagyobb IQbajnok.
8/12 anonim válasza:
Az emberölés nem évül el.
Ahogy értelmezem, tudja is a hatóság, hogy ő az elkövető, csak körözés alapján nem találták meg, mert bujkált. Kell szólni a rendőrségnek.
9/12 anonim válasza:
Szia ! A gyilkosság SOHA nem évül el! Mindenképp jelentsd a rendőrségen!
10/12 anonim válasza:
egy majd 50 éve történt esetnek az elkövetője ma már minimum 70 év körül van. Ha tiszteket ölt meg, valószínű hogy a kommunista rendszerben tette, már ha magyarországról beszélünk (abban az időben pedig tették el láb alól az embereket akik veszélyt jelentettek a rendszerre főleg ha magas beosztásban volt mert akkor még nagyobb szava lehetett). Ennyi év után és ennyi évesen nem hiszem hogy van értelme jelenteni, gondolj bele egy idős embert lecsuknak, előtte hónapokig esetleg évekig húzódik a pere a bíróságon stb. Valószínű hogy már az előzetesben meghall mert nem tudja feldolgozni azt ami vele történik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!