Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mit tegyek ha ilyen jutott a...

Mit tegyek ha ilyen jutott a tudomásomra?

Figyelt kérdés

Először is azt tudni kell h a húgommal ég és föld vagyunk.

Én mindig is a jótanuló, szerény, visszahúzódó kislányka voltam, ő a rossz tanuló, fiúzós, menő csaj.

nekem komoly kapcsolatom van évek óta, de sosem jártam igazán bulikba, nem fiúztam. semmi ilyesmi. felhúz az h mit művelnek a mai 14-15 éves lányok.

azt hallottam h múltkor amikor azt mondta h csak pár utcával arébbra megy el egy barátnőjével hazudott mert valójában discoban volt, ahol jól meg is ba*zták.

és tán rögtön seggbe. meg suliban is ahogy tud úgy szo*ja le a fiúkat. meg tán meztelen képeket küldözget magáról.

meg ilyesmik.

én mit tehetnék? azt hittem senkije sincs, de hatalmasat csalódtam. mi lesz ha teherbe esik? vagy elkap valami betegséget?

kérdőre vontam de letagadott mindent.

az szól még ellene h amikor hazajött a discoból a térdei lilák voltak. nevettem is egyet magamban mint aki egész éjjel térdelt valaki előtt. de úgy tűnik ez igaz:s

ha apám vagy a bátyám ezt megtudja az tuti h kinyírják.

anyámnak mondjam el? halál ciki:/ h mondjak anyám előtt ki ilyen szavakat h szo*pás. komolyan még én szégyellem magam:/

szép csaj a húgom az tény, én is az vagyok. a különbség csak annyi h én tisztelem a testem, az életem. én már évek óta magyarázom neki h nem szabad korán kezdeni a fiúzást mert baja lehet belőle.

nem tudom mit tehetnék.

19/l

2014. márc. 19. 16:03
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
84%

1. Meg se kérdezted a tesódat, már ítélkezel.

2. Az nem zavar, hogy kiplakátoltad a sztorival az internetet? (Ha az én tesóm lennél, ezt nem köszönném meg. Névtelenül sem.)

3. Komoly kapcsolat is = fiúzás.

2014. márc. 19. 16:32
 12/30 A kérdező kommentje:

azért nem tükrözi mert rettentően ideges vagyok. és a testvéremről van szó, nyílván féltem.

a barátomnak mondta el ezeket egy srác, akinek küldte a húgom a képeket. de azt mondta a barátom h nekem nem mondja el a nevét (nem tudom miért nem). most meg már nyugtatgat h ne foglalkozzak vele, az ő dolga mit csinál-.-

csak nem tudom akk miért kellett felhúzni ezzel. ennyi erővel mindegy lett volna ha el se mond semmit sem.

2014. márc. 19. 16:34
 13/30 anonim ***** válasza:
39%

Felnagyítod húgod hibáit, valamint a saját érdemeidet, valóban pedig csak arról van szó, hogy rettenetesen irigy vagy rá, amiért megvan benne az a plusz ami benned nincs. Amiért meri élni az életét, gondolom nem annyira tragikusan mint ahogy azt színezhetve olvashattuk.

Rosszindulatú vagy, és ahelyett hogy testvérként állnál hozzá, a szülők beavatásával még ártani is akarsz neki.

Nálunk én voltam a húg. Éltem az életem. Mivel nővérem volt ahogy írod a jó tanuló szerény stb stb, én otthon mindig háttérbe szorultam, nem éreztem a család elfogadását. Pont az volt a helyzet mint nálatok.

Azért gondolom, hogy irigy vagy és féltékeny, mert a nővérem is folyton kígyót békát kiabált rám, és értetlenkedett a dolgaim felett, ugyanúgy beszélt mint te, hangoztatta a fene nagy tökéletességét, majd 32 éves korába bevallotta, amire rendeződtek már régen a dolgok, hogy mindig csodálta az önállóságomat stb.

Szóval kezdj el élni, és nem fogja cseszni a csőrödet, hogy húgod ezt teszi. Neked se tilos. Kihagyod a lázadó kamaszkort, bár már kihagytad, és nem fogod érteni, hogy miért leszel döntésképtelen felnőtt nő, mint a tesóm.

38 éves lesz, de még mindig megkérdezi aput hogy egy nagyobb értékű dolgot megvehet-e, mert annyira irányítani kell. A férje döntése nélkül meg levegőt se tudna venni szerintem.

Gondold végig mit akarsz az élettől. Ha minden úgy és olyan mértékben igaz ahogy írod, akkor a két szélsőséges eset vagytok mind a ketten. Mindkét oldal ugyanannyira negatív. Tehát a saját házad táján is el kellene kezdeni sepregetni.

2014. márc. 19. 16:36
 14/30 A kérdező kommentje:

az a baj, h a mai világban rengeteg ilyen sztori van:)

szomorú, de a mai tizenéves lányok nem tudják már h hol tartanak.

én csak nem akartam h belekeveredjen ilyenbe a tesom

15/30 anonim ***** válasza:
96%
Mi az, hogy tán rögtön seggbe? Ezt mégis honnan tudod? Amúgy jó szar viszony lehet köztetek, hogy annyit nem mond el neked, hogy diszkóba megy.
 16/30 anonim ***** válasza:
94%
Én ebből nem veszek ki mást, csak azt, hogy magadat fényezed a húgoddal szemben...
2014. márc. 19. 16:37
 17/30 anonim ***** válasza:
78%

Hugod merre szokott bulizni?

Megnyálazhatná a répát.

2014. márc. 19. 16:39
 18/30 anonim ***** válasza:
92%

Az én barátomnak meg a te barátodról küldtek képet, ahogy tán rögtön seggbe...

Hiszed-e?

2014. márc. 19. 16:40
 19/30 A kérdező kommentje:

amit leírtam ezt mindet mondták nekem. és azért 'tán' mert reménykedek h nem igaz.

nem vagyok irigy. ezt az utat én választottam:)

én sosem szerettem bulizni, hiába hívtak mindig. nem a tökéletességem zengem, csak nekem vannak céljaim. valakinek minél több trófea 16évesen, valakinek egy jó egyetem :)

2014. márc. 19. 16:40
 20/30 A kérdező kommentje:

Hihetetlen milyen rosszindulatú emberek vannak itt.

még most sem értem h mi értelme lenne annak h kamu kérdést írok ki. valaki elmagyarázná ezt? mert nekem nem esik le-.-

2014. márc. 19. 16:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!