Mit tegyek ha a bátyám bánt engem lelkileg és fizikailag is? .
Figyelt kérdés
13 éves lány vagyok és van egy 15 éves bátyám. Már vagy 4 éve nem jövünk ki egymással,és 3 éve van az hogy ver,csúfol és aláz engem. Nekem semmi bajom nincsen vele csak neki velem. Ő olyan hogy ha ő bánt engem vagy csúfol akkor az megengedett és jó,de ha én visszaszólok neki akkor máris megüt. Már az öngyilkosságon is gondolkoztam mivel én ezt már nem bírom,szinte gyerekkorom se volt miatta mert mindig csicskáztatott és bántott. Az anyukám és az apukám sose szól rá,szerintük majd kinövi. De az az érdekes,ha kirándulunk vagy valahol más helyen vagyunk akkor folyton rajtam lóg,de ha otthon vagyunk akkor meg bánt. Csak akkor szól hozzám,ha kell neki valami,viszont ha nekem kell valami akkor azt valamiért kell hogy megtegye. Erről még beszélni se tudok vele,hogy mi baja lehet velem mivel nem merek hozzá szólni és nem is lehet szólni hozzá mert idegbajos mindig.2014. márc. 11. 18:24
11/14 anonim válasza:
jujitsu-t javaslom
de azért ne öld meg!
12/14 anonim válasza:
Kenném pofán a taknyos kölköt, hogy a fogait kiköpködné, no meg a szülőket is!
13/14 anonim válasza:
Ha csak egy kis verekedés, csúfolódás, alázás miatt akarsz öngyilkos lenni, akkor Hajrá! 1 hülyével kevesebb! -.-
14/14 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó válaszoló, szerintem a te testvéreid szeretnek (már ha van), és törődnek veled és nem tudod,hogy az milyen érzés ha utál téged a testvéred,ok nélkül:) És azt se tudod min megyek keresztül már vagy 3 éve minden egyes nap. Szerintem először bele kéne gondolnod a dolgokba aztán megszólalni.
További szép napot!
2014. márc. 31. 17:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!